DOĞANSPOR’DAN ÇİFTE TRANSFER

Bursa 1.Amatör Lig ekiplerinden İnegöl Doğanspor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertli ekip Teknik Direktör Melik Özmen’in raporu üzerine Ortasahaya Samet Arslan ve sağ kanatta oynayan Yücel Rehber’i transfer etti.

Yayınlama: 03.09.2018
469
A+
A-

İmza töreninde konuşan Doğanspor yönetim kurulu üyesi Gökhan Emre, takımın en çok ihtiyacı olan iki bölgeye takviye yaptıklarını söyleyerek, “Transfer sezonunda takımımızın eksik olduğu bölgeleri takıma katkı sağlayacağına inandığımız oyuncularla güçlendirmeye çalıştık. Asla istediğimiz ve hak ettiğimiz yerde değiliz. Yeniden süper amatör kümeye yükselmek istiyoruz. Yeni transferlerimiz ile iki bölgeyi de güçlendirdik. Bundan sonrasının daha iyi olacağını umuyoruz” açıklamasında bulundu.

 

SAMET ARSLAN KİMDİR?






Ortasaha mevkiinde oynayan 1994 doğumlu Samet Arslan, futbola İnegölsporda başladı. Sırasıyla Gençlergücüspor, Doğanspor, Yenişehir Yolörenspor ve son olar akta geçtiğimiz sezon İnegöl Gençlergücüspor formasını giydi.

 

YÜCEL REHBER KİMDİR?

Sağ bek ve Sağ açık  mevkiinde oynayan 1996 doğumlu Yücel Rehber, Futbola İnegöl Kafkassporda başladı. Sırasıyla Akhisar Demirspor, Balya Belediyespor ve geçtiğimiz sezonda İnegöl Hocaköyspor formasını giydi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş