Doğanspor’dan galip

Bursa Süper Amatör Lig’de mücadele eden İnegöl Doğanspor deplasmanda, Gürsu Belediyespor’u e 2-0 yenerek rahat nefes aldı. Karşılaşmada atılan gollerin biri yeni transfer edilen Serdar Fışkınçiçek’ten geldi.

Yayınlama: 01.02.2018
641
A+
A-

İki sezondur Kafkasspor formasını başarıyla giyen 20 yaşında, sağ açık mevkiinde oynayan Serdar Fışkınçiçeği transfer etti.  Pazar günü oynanan Gürsu Belediyespor maçında forma giyen genç oyuncu, Doğansporun ilk golünü de kaydetti.

 

Doğanspor Başkan Yardımcısı Selim Saman ilk yarıyı şansız bir şekilde geçirdiklerini belirterek yaptığı açıklamada,“Ligin ikinci yarısında yönetim kurulumuz ve taraftarlarımızın da desteğiyle toplayacağımız puanlarla ligde kalacağımıza inanıyorum. Futbolcularımızın da gayretleri ve daha çok çalışmaları ile düşme potasından uzaklaşıp ligi daha üst sıralarda tamamlamayı hedefliyoruz. Herkes şunu bilsin ki Doğanspor Süper Amatör Lig’den düşmeyecektir. Bu ligde kalıcı olacağız. Devre arasında takımımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Kafkasspor formasını başarıyla giyen Serdar Fışkınçiçeği kadromuza dâhil ettik. Serdar’ın transferinde bizlere yardımcı olan, Kafkas spor kulüp başkanı Yücel Doğru’ya, yönetim kurulu üyelerine ve A Takım antrenörü Aydın Ungan’a teşekkür ediyorum” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş