Doğugücü seriye aldı

Hafta sonu sanayi sahasında karşılaştığı Doğanspor maçını 2-1 kazanan Doğugücüspor, zirve hedefini sürdürüyor. Sezon başında Bölgesel Lige çıkma hedefini koyan yönetim, 3 haftadır alınan galibiyetlerin mutluluğunu yaşıyor.

Yayınlama: 30.11.2017
609
A+
A-

Maç sonu açıklamalarda bulunan Doğugücüspor Antrenörü Selahattin Esen, “Çok zorlu geçeceğini tahmin ettiğimiz Doğanspor derbi mücadelesini kazandığımız için mutluyuz. Koyduğumuz hedefler dahilinde yolumuza devam ediyoruz. Ama sadece bir maç kazandık, daha hiçbir şey elde etmedik bununda farkındayız. Salı gününden itibaren de başka bir final maçı olan Elmasbahçeler maçına aynı ciddiyetle hazırlanmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim için her maç bir final olarak futbolcu arkadaşlarımla böyle bakıyoruz”

 

“Doğanspor maçıyla ilgili düşüncelerim ise hafta boyunca futbolcu arkadaşlarıma bu maçın zorluğundan bahsettim. Çünkü hem derbi hem de iki takımında hedefleri açısından şiddetle puana ihtiyaçlarının olması, maçın zor geçeceğini gösteriyordu. Oyuna topa hakim olan bölgeler arası geçişleri hızlı yapan sonuca giden bir takim görüntüsü içinde başladık. Tabi ki bunda rakibimiz Doğanspor’un oyun anlayışı da etkili oldu. Onları geride bekleyip kazandığı toplarla etkili olmayı düşünüyorlardı. Yetenekli oyuncularıyla bazı bölümlerde etkilide oldular. Ama biz maça mental ve fiziki açıdan iyi hazırlandık. Duran toplarda ve 3. bölgede baskı kurduğumuz zaman etkili olacağımızı biliyorduk. Nitekim de öyle oldu. Yalnız futbolcu arkadaşlarımızın üzerinde ki baskı ve bir an önce sonuca gitme istekleri bizi olumsuz etkiliyor. Daha sabırlı ve sakin kalabilirsek oyunumuzun ve skorların daha iyi olacağını düşünüyorum.  Bizim için her maç fina,l biz öyle bakıyoruz”






 

“Önümüzdeki haftada bir finalimiz var. Bu düşüncedeyiz. Play Off vizesi almak istiyorsak bu maçı kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz ve bu istek coşku heyecan içinde bu maça hazırlanacağız. Her maçta bizi yalnız bırakmayan Doğugücü taraftarlarına her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak bu hafta. Bütün taraftarlarımızı ve İnegöllü spor severleri Elmasbahçespor maçına bekliyorum” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş