Dolandırıcılık mı? Değil mi? Kararı Türk Adaleti verecek

Geçtiğimiz aylarda İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli bir personelin çevresindeki insanlardan yüklü miktarlarda paralar alarak, bu paraları tekrar geri ödemediği ortaya çıkması, ‘Dolandırıcılık’ iddialarını da beraberinde getirdi. Konunun muhatabı olan MEB Görevlisi de gazetemize açıklamalarda bulunarak, iddia edildiği gibi olayın dolandırıcılık olmadığını, yaptığı ticaret nedeni ile zarara uğramasından dolayı ödemeleri yapamadığını belirtti.

Yayınlama: 09.11.2021
1.228
A+
A-

TÜM İDDİALARA BÖYLE CEVAP VERDİ

İddialar üzerine yaptığımız haberin ardından MEB görevlisi T.T. gazetemize ulaşarak iddiaların kısmen asılsız olduğunu belirtti. Kendisinin iddia edildiği gibi kesinlikle dolandırıcı olmadığını belirten T.T. bir takım ticaretler yaptığını ve bu ticaretler nedeni ile de büyük zarara uğradığını belirtti.

 






Zarara uğradığı için borçlarını zamanında ödeyemediğini belirten T.T., olayın yargıya taşındığını ve kararı Türk Adaletinin vereceğini belirtti.

 

Şuanda sürecin devam ettiğini belirten T.T. borçlarını vermek için mücadele ettiğini ve adaletin sağlanacağı şartlarda borçlarını ödeyeceğini ifade etti.

 

T.T. aynı zamanda rakamın 4 milyon civarında değil, 1 milyon civarında olduğunu belirtti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş