Dört dörtlük bir fuardı

İstanbul Mobilya Fuarı’nın bitmesi ile birlikte değerlendirme açıklamalarında bulunan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özhan Ayhan, “Modellerimiz, stantlarımız, ağırlamalarımız her şeyi ile dört dörtlük bir fuardı” dedi.

Yayınlama: 30.01.2018
734
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özhan Ayhan, “ 2018’in ilk mobilya fuarı İstanbul’da düzenlendi. Bu fuarın 500’e yakın katılımcısı, 100 bine yakın ziyaretçisinin olduğu bir fuardı. Biz İnegöllü mobilyacılar fuara renk kattık. Modellerimiz, stantlarımız,  ağırlamalarımız her şeyi ile dört dörtlük bir fuardı.  Profesyonelce, yılların verdiği deneyim ile arkadaşlarımız ön plana çıktılar. Tasarımcılarımızı tebrik ediyorum, tüm çalışan personelleri tebrik ediyorum. Takdire şayan bir şekilde İnegöl’ü temsil ettiler.  Sorunlar elbette vardı. Sandalyeci, masa ve aksesuarcı arkadaşlarımızın 9., 10. Hollere verilmesinden kaynaklandı. Gelen ziyaretçilerin tamamından arkadaşlarımız yararlanamadı. Burada ki arkadaşların kendi çekim güçleri ile ziyaretçileri davet etmeleri ile geçti fuarımız. 9,10,11’de sönük geçen fuarlardan bu yıl daha fazla ziyaretçi alındı. Eksiklerimiz vardı, köprülü geçişlerimiz kötüydü, tanıtımı zayıftı, bazı kriterler tekrar elden geçirilmeli. Bizim talebimiz 3. Holde bulunan ofisçilerin, 9.10.11. Hole alınması, 3. Holde bulunan sandalyeci, masacı arkadaşlarımızın da oraya alınması” şeklinde konuştu.

 

BİZ MÜCADELEMİZİ VERDİK






Mobilya her evin ihtiyacı diyerek konuşmasını sürdüren Ayhan, “Yurtdışından ve yurtiçinden ziyaretçilerimiz geldi ama yakın bölgelerimizde bizimde dahil olduğumuz bir çok sınır olayları,iç savar,krizler var. Bunlar çözülmediği sürece çok büyük ekonomik işlerin olacağını zannetmiyorum ama mobilya her evin ihtiyacıdır. Düğün sezonu başlayacaktır, yeni evler yapılacaktır. Ticaretin daha zevk alınabilir hale gelmesi için önce iş ve dış huzurun olması,barışın olması gerekiyor. Bunlar sağlandıktan sonra ticarette olur. İnşallah duacıyız, öncelikle Türk askerimizi Allah muzaffer eylesin. Sonucunda ekonomik mücadele her zaman devam edecek. Bizi işimizi yapıyoruz., devlette işini yapacak. Yine de çok kötü olacağını zannetmiyorum biz mücadelemizi verdik” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş