DP’DEN KURŞUNLU ZiYARETi

Demokrat Parti (DP) İnegöl Belediye Başkan Adayı Aydın Savaş, Demokrat Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Engin, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Yönetim Kurulu ve Genel Merkez Yöneticileri ile birlikte 22 Mart Cuma akşamı Kurşunlu mahallesini ziyaret ederek projelerini tanıttılar.

Yayınlama: 25.03.2019
718
A+
A-

Kurşunlu halkını selamlayarak sözlerine başlayan Demokrat Parti (DP) İnegöl İlçe Başkanı Murat Balakuş: “Biz projelerimizi hiç kimseyle tartışmadan ve hiç kimseyi eleştirmeden anlatıyoruz. Bizler saygılıyızdır. Millet iradesinin verdiği her kararı baş tacı yapmışızdır” diyerek konuşmasına son verdi.

 

“BİR MEMUR BİLGİSAYARIYLA OYNAMAYACAK”






Program DP İnegöl Belediye Başkan Adayı Aydın Savaş’ın konuşmasıyla devam etti. Kurşunlu mahallesine uygulamayı hedefleyen projelerini anlatan Savaş:” Belediye’nin kaç kuruş geliri ve kaç kuruş gideri varsa bunu her ay açıklayacak. Dürüst Belediyecilik budur. Bir insan Belediye’ye gelip memurun önünde oturduğunda orda işi görülecektir, bilgisayarıyla bir memur oturup oynamayacaktır! Kusura bakmasın! Çalışacaktır” diyerek su kirliliği ve alt yapı sorunlarına da değinerek konuşmasına son verdi.

 

“İKTİDAR’DAN KURTULMANIN YOLU YEREL SEÇİMLERDİR”

Programda yer alan DP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Engin ise: “AK Parti İktidarının devam edip ettirebilmenin hesabını yapmaktadır. Bunu yaparken de Yerel Seçimlere gölge düşürmüştür. Türk Milletinin ekonomik olarak problemlerini çözeceğim diye ortaya çıkmış olan AK Parti 17 yıl sonra Milli araba yapacağım derken, soğan ve sarımsak satmaya başlamıştır, çiftçiyi bitme noktasına getirmiştir. Ekonomik sıkıntının yanında milletimizin huzurunu, mutluluğunu çalmıştır. Çalmış oldukları bu mutluluk üzerine kendi saltanatlarını inşa etmişlerdir” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş