Durmuş ile ‘devam’

Yayınlama: 02.10.2024
28
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı kongresi sonunda gerçekleştirilecek. Daha önce yerel seçimler ve ardından yaşanan gelişmelerin ardından gerçekleştirilecek olan kongrede, AK Parti’den Mustafa Durmuş ile yeniden ‘devam kararı’ alındı.

AK Parti’de daha önce ertelenen kongre süreci, yakın zamanda gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Mustafa Durmuş, gerçekleştirilecek olan 8’inci kongrede yeniden İnegöl İlçe Başkanı olarak görev alacak.

AK Parti’nin geleneksek hale gelen tek adayla gerçekleştirilecek olan kongre, Mustafa Durmuş aday olarak boy gösterecek.

Bursa’da gerçekleştirilen istişarelerin ardından Durmuş ismi yeniden ön plana çıkarken, Bursa’ya çağrılan Durmuş’a tebliğ yapıldı.






Bu gelişmelerin ardından kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Mustafa Durmuş,

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile 8’incisi gerçekleştirilecek AK Parti İnegöl İlçe Kongresinde yeniden Başkan adayı olarak gösterilmiş olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum. Beni bu kutlu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımıza, Marmara Koordinatörümüze, İl Koordinatörlerimize ve İl Başkanımıza ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş