DUYGULANDIRDI

İnegöl’e bağlı kırsal Hamzabey Mahallesinde ikamet eden Pembe Akyol (83), İshakpaşa Camii’in onarım çalışmaları nedeni ile aylığını cami görevlilerine teslim etti.

Yayınlama: 23.11.2019
1.257
A+
A-

İnegöl’e bağlı kırsal Hamzabey Mahallesinde ikamet eden Pembe Akyol (83) tamirat ve temizleme çalışmaları nedeni ile aylığını İshakpaşa Camii İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş’e teslim etti.

Aylığını İshakpaşa Camii İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş’e teslim ettikten sonra açıklamalarda bulunan Pembe Akyol (83), şu ifadeleri kullandı:

“İnegöl’e her geldiğimde İshakpaşa Camisine uğruyorum. Bir gün geldiğimde cami kapalıydı tamir ve temizleme işlemi var dediler. Sonra her geldiğimde cami ne zaman açılacak diye sordum. Bugün cami açıldı. Bende elimden geldiğince destek olmak istedim. Eşimi genç yaşta kaybettim. İnşallah onun hayrına” dedi.






İshakpaşa İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş ise, “Pembe teyze gözlerimizi yaşarttı. Mükemmel bir duyarlılık. Camimizin onarım ve temizleme işleminin yanı sıra aslına uygun bir şekilde çeşitli çalışmalar gerçekleştirdik. Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün izinleri doğrultusunda yaptığımız çalışmalar 400 Bin TL’yi buldu. Pembe Teyzemiz de bizlere elinden geldiği kadar destek oldu. Allah razı olsun. Pembe Teyzemizin duyarlılığı bizleri duygulandırdı ve yaptığı bu hareket ile İnegöl’e de örnek oldu. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş