El ele tutuşup halay çektiler

Kemalpaşa Mahallesi İskender Sokak üzerinde yaklaşık 30 kişinin halay çektiği görüntülere ulaşılırken, düğüne katılan bazı duyarlı vatandaşlar ise piyanistin, “Hadi herkes piste. Oynamayan korona olsun inşallah” dediğini ifade etti.

Yayınlama: 24.08.2020
4.746
A+
A-

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs Kovid-19 nedeni ile tedbirler alınırken, İnegöl’de duyarsızlıkta sınır tanımıyor. İnegöl Kemalpaşa Mahallesi İskender Sokak’ta bir düğün merasiminde yaklaşık 30 kişi halay çekerken, halayın öncesinde ise piyanistin, “Hadi herkes piste. Oynamayan korona olsun inşallah” dediği öğrenildi.

 

Düğüne katılan vatandaşlardan biri olan G.E isimli vatandaş, koronavirüs tedbirinin merasimde alınmadığını belirterek, “Maske takan vardı ama takmayan da çok fazlaydı. Onu da geçtim, insanlar yan yanaydı ve arada mesafe yoktu. Bizlerde olanı biteni hayretle izledik” dedi.






 

PİYANİSTTEN SKANDAL ÇAĞRI

Piyanistin mikrofona girmesi ile adeta şoka girdiklerini belirten G.E., “Piyanist erik dalı çalmaya başladı. Ardından da mikrofona girip, ‘Hadi herkes piste oynamayan korona olsun inşallah’ dedi. Piyanist bunu söyleyince biz iyice şoka girdik. Böyle şeylerin hala yaşanması akıl alır gibi değil” dedi.

 

30 KİŞİ KORONAYA ALDIRMADAN HALAY ÇEKTİ

G.E. isimli vatandaş sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Halay başladı ve bizlerde kayıt almaya başladık. Çünkü böyle şeylerin yaşanmamasını istiyoruz. İnsanlarımızın artık daha da bilinçli davranması gerekiyor. İnegöl’de koronavirüs rakamlarının fırlamasının nedeni bir düğün olduğu söyleniyor. Düğünler yapılsın ama tedbirler alınsın. Burada 30 kişi halay çekmeye başladı. Bu merasime katılanlardan biri virüslü ise şimdi gerisini siz düşünün. Gerçekten akıl alır gibi değil”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş