EMİN ACAR MEZARI BAŞINDA ANILDI

1974 ile 1979 yıllarında Milli Selamet Partisi Milletvekili ve camianın manevi önderlerinden Dr. Emin Acar, vefatının yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Yayınlama: 03.04.2017
1.119
A+
A-

İnegöl Belediyesi, Deydinler Mahallesi muhtarlığı ve Dr. Emin Acar’ın öğrenci tarafından organize edilen Mevlid-i şerifte, Merhum Acar için okunan hatmi şerifler ve surelerin duası yapıldı.

 

Mevlide İnegöl Kaymakamı Ali Akça,İnegöl  Belediye Başkanı Alinur Aktaş,İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, AK Parti  İlçe Başkanı Adem Demirel, Dr. Emin Acar’ın oğlu Dr. Rahmi Acar ile kalabalık cemaat katıldı.






 

Duanın ardından konuşan Dr. Emin Acar’ın oğlu Dr. Rahmi Acar, merhum babasının mevlidine katılanlara teşekkür ettiğini belirtti.

 

Mevlidi Şerif’te konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Onun çorbasını içmeye, sohbetini dinlemeye nail olmuş birisi olarak gerçekten kendimi çok bahtiyar hissediyorum. Allah dostları vefat ettikten sonra bile böyle güzelliklere vesile oluyorlar ve yine bizleri bir araya getirdiler. Allah kendisinden razı olsun, Rabbim mekanını cennet etsin. Dr. Emin hocanın yaptıkları tarif edilemez. Allah’ahamd olsun ki bu gün talebeleri, Dr. Emin hocanın hizmetlerini devam ettiriyorlar” ifadelerini kullandı.

 

Dr. Emin Acar’ın mezarının çevresinde öğle namazını eda eden cemaate, bin kişilik hazırlanan pilav, kavurma ve irmik helvası ile ayran ikramı oldu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş