Emin Akıncı yaşamını yitirdi

Yayınlama: 28.01.2024
3.352
A+
A-

İnegöl sağlık camiasının önde gelenlerinden, İnegöl halkının ağız ve diş sağlığına büyük katkısı olan Diş Hekimi Emin Akıncı yaşamını yitirdi.

İnegöl’ün tanınan simalarından sağlık camiasının yakından tanıdığı diş hekimi Emin Akıncı bir süredir tedavi gördüğü İnegöl Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Emin Akıncı’nın ölüm haberini sevenleri ile paylaşan eşi İlknur Ulusoy Akıncı, “Sevgili eşim Emin Saim Akinci’yı 27 Ocak 2024 saat 02.00 de İnegöl Devlet Hastanesinde kaybettik. Ruhun ve bedenin huzur buldu sevgili hayat arkadaşım. Ruhun şad, mekânın Cennet olsun inşallah güzel insan” ifadelerini kullandı.






Akıncı’nın ölümüne ilişkin bir taziye de İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen’den geldi. Göçmen, sosyal medya üzerinden mesajını yayınlayarak,

“İnegöl sağlık camiasının ve cemiyet hayatının önde gelenlerinden, İnegöl halkının ağız ve diş sağlığına büyük katkısı olan, saygıdeğer büyüğüm, Diş Hekimi Emin Akıncı abim vefat etmiştir. Üzüntümüz büyük. Kendine Allah’tan rahmet, başta İlknur Ulusoy Akıncı ablam olmak üzere tüm kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş