EMLAKÇILARDAN BÜYÜK PROJE YABANCI YATIRIMCILAR İNEGÖL’E GETİRİLECEK

İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği tarafından, ilçemizdeki emlakçılara yönelik ‘Garimenkul hizmetlerinde dijital tanıtma ve pazarlama’ konulu eğitim semineri düzenlendi. Düzenlenen seminerde açıklamalarda bulunan İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı, “İnegöl’e yurt dışı yatırımcısı getirmek istiyoruz. Ülkemizde duran varlıklara olan yatırımlar sürekli artıyor. Bunu İnegöl’e de taşımayı hedefliyoruz” dedi.

Yayınlama: 10.07.2019
495
A+
A-

Oba Kır Bahçesi’nde düzenlenen kahvaltılı eğitim seminerine bir çok vatandaş katıldı. Eğitim programında internet üzerinden tanıtım ve pazarlama teknikleri ele alındı.

 

HER 15 GÜNDE BİR EĞİTİM






Eğitim öncesinde açıklamalarda bulunan İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı, “Göreve geldiğimiz günden bugüne, yaklaşık 2 aylık bir dönem geçti. Her 15 günde bir eğitim programı yapmayı planlamıştık. Bugünde meslektaşlarımız için çok önemli olan internet üzerinden neler yapılabilir diye bir program gerçekleştirdik” dedi.

 

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İLE EĞİTİM PROGRAMI

“Programımızda kahvaltı etkinliğini ekledik” ifadeleri ile konuşmalarını sürdüren Uçaravcı, “Önemli olan he beraber bir arada olabilmektir diye düşünüyoruz. Aynı şekilde bu hızla devam edip, 15 gün sonra inşallah Uludağ Üniversitesi ile beraber yine bir program düzenleyeceğiz. Bizler bir birimize destek verdiğimiz zaman, doğru emlakçılarla çalışıldığı zaman herkes başarıya gidecektir diye düşünüyoruz” dedi.

 

YABANCI YATIRIMCILAR İNEGÖL’E GETİRİLECEK

Yabancı yatırımcıları İnegöl’e getirmek için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Uçaravcı, şu ifadeleri kullandı: “Bizim hedeflerimiz var. Bu hedeflerden biri de İnegöl’e yurt dışı yatırımcısı getirmek istiyoruz. Ülkemizde duran varlıklara olan yatırımlar sürekli artıyor. Bunu İnegöl’e de taşımayı hedefliyoruz. Böylece İnegöl ekonomisine de bir anlamda katkı sağlamış olacağız. Ülkemizin farklı kesimlerinde yabancı yatırımcılar duran varlıklara yatırım yaparken, neden İnegöl’de de yapmasın? Bu noktada çalışmalarımız sürüyor. İnşallah çalışmalarımız nihai amacına ulaşır. İnegöl için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş