2. el otomobilde işler kötü

2. el otomobil piyasası ile ilgili değerlendirmelere bulunan İnegöl Oto Galericiler Sitesi Başkanı Serhat Erezsert, “Piyasadan para çekildi sektör daraldı” dedi.

Yayınlama: 18.01.2019
982
A+
A-

 

Konu ile ilgili konuşan İnegöl Oto Galericiler Sitesi Başkanı Serhat Erezsert, “Malumunuz yaklaşık 1 yıldır süren bir ekonomilk dalgalanma var. Bu ekonomik dalgalanma tüm sektörlerde olduğu gibi 2. el otomobil piyasasını da etkiliyor. Özellikle son 4-5 aydır piyasalar kilitlenmiş durumda. İnsanlarda para kalmadı. Kalmadığı içinde ne araç satılıyor, ne araç alınıyor. Parası olanda bildiğiniz gibi faizlerin yükselmesi nedeniyle parasını arabaya,eve,arsaya değil bankaya yatırmayı daha mantıklı görüyor. Bu yüzden de piyasada ki paralar çekildi ve sektörümüz daraldı” dedi.

 






Sıfır araçlar ile ilgili konuşan Erezsert, “Sıfır araçlarda da durum aynı. Yani bizde iş yok, sıfır otomobil satışları hızlı diyemeyiz. Onlarda da iş yok. Şunu özellikle belirtmek istiyorum, bayiler 0 faiz reklamlarıyla insanları kandırıyorlar. 0 faiz diyerek, nakit ödeme ile 80 bin TL’lik aracı, 12 ay vade ile 87 bin TL’ye satıyor. Bu faiz değil midir” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş