Salon B&S hizmete açıldı

İnegöl’de bulunan bayan kuaförlere bir yenisi daha eklendi. Belgin Ertaş ve Seda Şerifoğulları ortaklığında kurulan Salon B&S Bayan Kuaförü, geçtiğimiz günlerde İnegöllü bayanların hizmetine açıldı.

Yayınlama: 17.04.2018
3.891
A+
A-

Salon B&S Bayan Kuaförü, geçtiğimiz günlerde Cuma Mahallesi Hastane Caddesi’nde İnegöllü bayanların hizmetine açıldı.

 

TECRÜBELİ KADRO






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belgin Ertaş, “Yıllardır bu iş ile ilgili deneyim kazandığım arkadaşım Seda Şerifoğulları ile birlikte bir yer açmayı plandık ve bu iş yerini İnegöllü bayanların hizmetine açtık” dedi.

 

HER TÜRLÜ ESTETİK

“Bakımlı olmak ve güzel görünmek isteyen kadınlar için kuaför salonları vazgeçilemeyen mekanlardır” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Ertaş, “Dönemin saç modasına göre ve müşterilerimizin istediği şekilde saç kesebilme, şekillendirme ve bakımını yapma gibi işlemleri kullandığımız etkin araç ve gereçlerle kaliteli bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Kuaförlük mesleğini icra etmek, yeteneklerinin yanı sıra; güncel modayı takip etmek, estetik bakış açısına sahip olmak gibi özellikler istiyor. Bizde bu işlemler kaliteli bir şekilde gerçekleştirmeye gayret gösteriyoruz” dedi.

 

İNEGÖLLÜ BAYANLARI BEKLİYORUZ

Ertaş, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Bir bayan kuaföründe olması gerek ve yapılabilecek işlemlerin hepsini biz özenli ve titizlikle gerçekleştiriyoruz. Bu nedenle de İnegöllü bayanlarımızı Salon B&S Bayan Kuaför’ümüze bekliyoruz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş