ESKİ BELDELER YASAĞA KISMEN UYDU

İnegöl’ün eski beldelerinden Kurşunlu, Akhisar, Yeniceköy Mahallelerinde sokağa çıkmaya yasağı nedeni ile vatandaşların genel olarak evlerinde kaldığı gözlendi.

Yayınlama: 19.04.2020
378
A+
A-

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs Kovid-19 nedeni ile ilçemizde de geniş kapsamlı tedbirler alındı. 2 Günlük sokağa çıkma yasağı nedeni ile İnegöl’ün eski beldelerinden Kurşunlu, Akhisar ve Yeniceköy mahallelerinde vatandaşların genel olarak evlerinde kaldığı görüldü.

 

Özellikle bu bölgelerde çiftçiler tarlalarda çalışmalarını sürdürürken, sokağa çıkan vatandaşlar ise sadece ekmek almak için dışarı bulunduğu öğrenildi.






 

YENİCEKÖYLÜLERE YASAĞA TAM UYUM SAĞLADI

Eski beldelerden özellikle Yeniceköy Mahallesi’nde vatandaşların sokağa çıkma yasağına genel olarak uyduğu görüldü. Yeniceköy Mahallesinde sokaklar bomboş kalırken, diğer beldelere göre yasağa tamamen uyan tek belde oldu.

 

AKHİSAR VE KURŞUNLU YASAĞA KISMAN UYDU

Akhisar ve Kurşunlu mahalleleri yasağa kısmen uyum sağladı. Bu mahallelerde vatandaşların genel olarak evlerinde vakit geçirdiği gözlemlenirken, zorunlu kalmamak sureti ile sokağa çıkan vatandaşlarında sokaklarda bulunması gözlerden kaçmadı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş