ESKi BiNALAR UYUŞTURUCU YUVASINA DöNüYOR

İnegöl’de uyuşturucu kullanımı 11 yaşına kadar düşerken, özellikle uyuşturucu kullanan gençler metruk binalarda vakit geçiyoruz. Cuma Mahallesi Sadıkzade Sokak’ta bulunan iki katlı çöp eve bu kapsamda kilit vurulurken, mahalle sakinleri kilit vurulmasına rağmen birçok gencin yine aynı noktaya geldiğini, kilidin fark edilmesi üzerine gençlerin farklı noktalara gittiğini ifade etti

Yayınlama: 04.11.2020
860
A+
A-

İnegöl’de geçtiğimiz yıl ve bu yıl Bekçi ekiplerinin anı baskını ile gençlerin uyuşturucu kullandığı metruk bir bir tespit ediliyor. Tespit edilen uyuşturucu yuvaları alınan kararlarla kapatılırken, gençlerin de bu noktaya girmesi engelleniyor.

GEÇEN YIL CADDE ORTASINDA….
Bekçilerin görev almaları ile gece saatlerinde uyuşturucu kullanımı ciddi anlamda azalsa da, gençler dışarıda uyuşturucu kullanamadıkları için metruk binalara yöneliyor. Geçtiğimiz yıl Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan inşaat halindeki bir binanın içerisinde ses gelmesi üzerine binada incelemelerde bulunan İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bekçileri, binada çok sayıda uyuşturucu madde kullanımında kullanılan aparatlar ve çok sayıda çakmak gazı kutusu ele geçirmişti. Gazetemizin yapmış olduğu bu haberlerin ardından bölgede geniş inceleme başlatılmış ve ardından da bina sahibi tarafından kapatılmıştı.

BU YIL YİNE AYNI GÖRÜNTÜ…
Dışarıda uyuşturucu kullanmayan gençlerin yeni adreslerinden biri de Cuma Mahallesi Sadıkzade Sokak’ta bulunan iki katlı çöp ev oldu. Yine gazetemizin yaptığı haber ile bekçilerin gece operasyonu İnegöllüler ile paylaşıldı. Bu haberin ardından da Emniyet Müdürlüğü harekete geçerek Belediye ile birlikte çöp evin kapatılmasında rol aldı.






MAHALLE SAKİNLERİ SÖYLEMLERİ, TEHLİKENİN BOYUTUNU ORTAYA KOYDU
Öte yandan Cuma Mahallesi Sadıkzade Sokak’ta bulunan iki katlı çöp evin temizlenmesi ardından da kilit vurulmasının ardından, mahalle sakinlerinin söylemleri tehlikenin ciddiyetini ortaya koydu. Bölgede ikamet eden vatandaşlar, uyuşturucu kullanmak için yine bölgeye gelen gençlerin kapının kilitli olmasından dolayı rotayı farklı yerlere çevirdiğini ifade etti.

METRUK BİNALARA KİLİT VURULSUN
Kilit vurulan metruk binaların ardından kendilerine yeni uyuşturucu mekanı arayan gençlerin zehirlenmemesi için yeni önlemlerin alınması beklenirken, özellikle metruk binaların tamamına kilit vurulması gerektiği de vurgulandı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş