ESKİ POLİS LOJMANLARINI MADDE BAĞIMLILARI MESKEN TUTTU

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı çıkan ve uzun süre öne boşaltılan İnegöl Polis Lojmanları, atıl vaziyette olduğu için uyuşturucu madde bağımlılarının uğrak mekanı haline geldi. Lojmanlar çevresinde ikamet eden vatandaşlar, lojmanların bir an önce yıkılması gerektiğinin altını çizdi.

Yayınlama: 02.12.2017
841
A+
A-

DEPREME DAYANIKSIZ OLDUĞU İÇİN

İnegöl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan personellerin geçmişte kullandığı Kemalpaşa Mahallesi’nde bulunan İnegöl Polis Lojmanları, uzun süre önce depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

 






CAM VE KAPILARI KIIRLMIŞ

İçi boş ve atıl vaziyette olan polis lojmanları  uyuşturucu madde bağımlılarının uğrak mekanı haline gelirken, lojmanların cam ve kapılarını kırıldığı görüldü.

 

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIYORLAR

Cam ve kapıları kırarak içeriye giren uyuşturucu madde bağımlıları, geçmişte polislerin konakladığı lojmanlar uyuşturucu madde kullanıyor.

 

POLİS KULÜBESİNDE ALKOL ŞİŞELERİ

Alkol ve benzeri maddelerinde kullanımı içinde kullanılan lojmanlarda  hâla bahçesinde duran polis kulübesinde çok sayıda alkol şişesi bulundu.

 

UYUŞTURUCU MADDE APARATLARI

Lojmanlar içerisinde ise neredeyse her odada uyuşturucu madde alımında kullanılan aparatlar dikkatlerden kaçmadı.

 

BİR AN ÖNCE YIKILMASI GEREK

Lojmanların çevresinde ikamet eden vatandaşlar, bu bölgenin geçmişte çok güvenli olduğunu belirtirken, şimdilerde uyuşturucu madde bağımlıların uğrak mekanı haline geldiğini belirtti. Vatandaşlar bir an önce lojmanların yıkılması gerektiğinin de altını çizdi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş