Fabrika ve öğrenci servis fiyatları zamlandı

İnegöl Servis Kooperatifi ve Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ile sektör temsilcileri istişare toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantının ardından fabrika ve öğrenci servislerine zam geldi.

Yayınlama: 23.12.2021
692
A+
A-

İNSERKOOP yönetimi, üyeleri ve Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz,  ekonomik durum, öğrenci taşımacılığıyla ilgili ve fabrikalarla alakalı akaryakıta ve genel enflasyondan dolayı ilgili istişare toplantısı düzenlendi. Toplantı İNSERKOOP konferans salonunda büyük bir katılım ile gerçekleşti.  

 

İstişare toplantısında üyeler yaşanılan süreçteki istek ve sıkıntılarını dile getirdiler. İNSERKOOP yönetimi üyelerinin arzularını dikkate alarak çalışmalar gerçekleşti. Yılbaşından itibaren özel servis taşımacılığı yapan araçlara öğrenci başına 50 lira gibi bir fark yansıtılmasına ve fabrika servislerine ortalama %60 zam ön görüldü.






 

Toplantıda görüşlerini açıklayan İNSERKOOP Başkanı Orhan Ceylan, şu ifadeleri kullandı: “Ülke olarak çok zor dönemlerden geçiyoruz. Elbette ki bu süreç böyle devam etmeyecektir. Bu tür badireleri devlet ve millet olarak üstesinden geleceğimize inanıyorum. Bizlere düşen görev ise siz üyelerimiz ve İnegöl halkını düşünerek fiyatlarımıza ufak bir tazeleme gerekiyor. Bu kritik süreçte birlik olup güzel yarınlara hep beraber ulaşacağız. Malumunuz akaryakıta gelen zamlardan dolayı 1 Ocak 2022 tarihi itibariyle servis ücretleri güncellenmiştir. Bu durumdan ötürü siz saygı değer veli ve hemşerilerimizin anlayışınıza sığınır, servisçi esnafımıza bu zor günlerde yardımcı olmalarını temenni ediyoruz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş