FETÖ operasyonları hız kesmeden devam ediyor

Gümüşhane ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü operasyonları kapsamında aramaları bulunan 1’i polislikten 1’i de askeriyeden ihraç edilen 2 şahıs, İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ikametlerinde gözaltına alındılar.

Yayınlama: 11.05.2018
635
A+
A-

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında açığa alınan polis memuru Ö.G.’nin yakalanmasına karar verildi. İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda yakalanan şahsın soruşturma birimi olan Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edileceği öğrenildi.

 

Bir başka olayda ise, yine FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında askeriyeden ilişiği kesilen sözleşmeli astsubay Ö.N.’nin yakalanmasına karar verildi. Dün İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan günü şahsın Bursa Tem Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edileceği öğrenildi.






 

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş