Fransız ürünlerini satın almayacağız

İnegöl Ahıska Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği ve DATÜB İcra Komitesi Başkanı Mehmet Taş, camia olarak Fransız ürünleri boykot kararı aldıklarını ifade ederek, “Peygamberimize hakaret eden, İslam’ı terörle bağdaştıranlara karşı boykota camia olarak katılacağız ve Fransız ürünlerini satın almayacağız” dedi.

Yayınlama: 27.10.2020
880
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ahıska Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği ve DATÜB İcra Komitesi Başkanı Mehmet Taş, şu ifadeleri kullandı:

 

“Bizler ezelden beridir devletimizin yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Bu konuda da elimizden ne geliyorsa elbette yapacağız. Cumhurbaşkanımız açıklama yaptı ve bizlerden Fransa menşeli ürünleri boykot etmemiz gerektiğini belirtti. Bizlerde sayın Cumhurbaşkanımızın söylediklerine kulak vererek camia olarak Fransız mallarının boykotu için elimizden geleni yapacağız. Fransa yanlışa sardı, sonuçlarına katlanacaklar. Bizler bir olduğumuz sürece aşamayacağımız engel elbette ki yok. Bu konuda da Ahıska Türkleri olarak elimizden geleni yaparak, peygamberimize hakaret eden, İslam’ı terörle bağdaştıranlara karşı boykota camia olarak katılacağız ve Fransız ürünlerini satın almayacağız. Ben bütün Bursa ve İnegöl halkından Fransızlara tepki göstermek amacı ile Fransız ürünlerin kullanılmamalarını rica ediyorum”






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş