GAZETEMiZE ZiYARET

Yeniden Refah Partisi İnegöl Kadın Kolları Başkanı Gözde Çelik ve beraberindeki heyet, gazetemize ziyarette bulunarak, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramımızı kutladı.

Yayınlama: 30.07.2019
523
A+
A-

Gerçekleşen ziyarete Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Kadın Kolları Başkanı Av Gözde Çelik, Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Bursa İl Sorumlusu Fatma Arslan, Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Bursa il sekreteri Zehra Işık ve Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Bursa İl STK Başkanı Nilgün Kayalar katıldı.

 

Gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi İnegöl Kadın Kolları Başkanı Gözde Çelik, “Gazeteciler ve Basın Bayramı her yıl 24 Temmuz’da kutlanmaktadır. Bu tarih aynı zamanda basın yayın özgürlüğünün de tarihidir. Nitekim gazetecilik gecesi gündüzü olmayan bir meslektir, ve muhabirler zor şartlar altında haberi halka arz etmek için mücadele ederler. Basın, halkın doğruya ulaşmasının ve hakkı görmesinin en önemli aracıdır. Yeniden Refah Partisi olarak bizler önce ahlak ve maneviyat prensibi ve akabinde güçlüğü değil hakkı üstün tutan bir düstur ile yola çıktık. Ve bizler Yeniden Refah Partisi olarak vatandaşlarımızın doğru bilgiye, hakka hakikate eğilmeden bükülmeden ulaşması için mücadele eden özelde İnegöl basın mensuplarının genel de ise bütün basın mensuplarının Gazeteciler ve Basın Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız” dedi.






 

Genel Yayın Yönetmenimiz Uğur Çiçek ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yeniden Refah Partisi heyetine yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

 

Ziyaretin sonunda ise İnegöl Kadın Kolları Başkanı Gözde Çelik, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Uğur Çiçek’e çiçek takdim etti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş