GENÇ DADAŞLARDAN ARAALi’YE ZiYARET

İnegöl Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları, kısa süre önce Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ın Bursa Emniyetine Şube Müdürü olarak atanmasının ardından İnegöl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan ilhami Araali’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 25.09.2017
896
A+
A-

 

Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ın Bursa Emniyetine Şube Müdürü olarak atanmasının ardından İnegöl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan ilhami Araali’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Araali’yi son olarak İnegöl Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları ziyaret etti.

 






Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Saltuk Celil Bayrak, “Güvenlik güçlerimiz için ne yapılması gerekiyorsa Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları olarak yapmaya hazırız. İnegöl’e yeni atanan değerli Müdürümüz İlhami Araali daha öncede İnegöl’de görev yaptığı için İnegöl’e hakim ve İnegöl’ü bilen biri olması bizleri sevindirdi. Bunun yanında İlhami Araali müdürümüzün kedisi de Erzurumlu. Kendisi ile şimdiye kadar bir çok kez istişarelerimiz olmuştu. Bize karşı her zaman samimi duygular içerisinde olmasından dolayı da müdürümüze ayrıca teşekkür ediyoruz. Kendisini yeni görevi hayırlı uğurlu olsun. Rabbim muvaffak etsin” dedi.

 

İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali ise, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları üyelerine teşekkür ederek, ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş