GEZiLER DEVAM EDECEK

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İstanbul seçimleri öncesine başlanan kültür gezilerinin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kültür Hizmetleri Dairesi’nin bilgilendirmesi ile desteklerin şu anlık rafa kaldırıldığını ama İnegöl Belediyesi olarak gezileri sürdüreceklerini ifade etti.

Yayınlama: 28.06.2019
620
A+
A-

İstanbul seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının Ekrem İmamoğlu olmasının ardından İnegöl Belediyesi’ne verilen gezi desteği iptal edildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, gezilere İnegöl Belediyesi olarak devam edeceklerini belirtti.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Taban, şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle bildiğiniz gibi tarih ve kültür gezileri adı altında bazı organizasyonlar yapmıştık. Bunlardan bir tanesi de İstanbul’a yaptığımız çalışmalardı. Bu çalışmalarla ilgili biz İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilgili daire ile yaptığımız iş birlikteliği neticesinde, sağolsunlar bizim organizasyonumuza oradan destekler verildi. Ne gibi destekler derseniz; bazı giriş yerlerinin, müzelerin giriş ücretleri konusunda özellikle… Dolayısıyla biz de buradan taşımak istediğimiz yaklaşık 7-8 bin civarında vatandaşımızı, o hizmetleri orada göstermek istemiştik. Fakat son süreçte bize gelen bilgi, şuan için kısmi olarak bu çalışmada desteği veremiyoruz şeklinde ifade edildi. Biz de bununla alakalı süreç içerisinde buradan yaptığımız gezi programını durdurduk.  Ancak bu inşallah önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren, yine devam etmeye başlayacak. Karşı tarafta bir yenilenme süreci var. Bu süreçte yanlış anlaşılmalar olabilir. Benim buradaki amacım kimseyi suçlamak değil. Ben bunu sayın başkan bu talimatı vermiştir gibi asla bir tabir kullanmadım. Bunu kendime de yakıştıramam, onlara da yakıştıramam. Dolayısıyla burada sadece ilgili görüştüğümüz, muhtemelen Kültür Hizmetleri Dairesi’nin şuan itibari ile bununla ilgili olan hizmeti bir miktar durdurdukları, bundan sonrası için bize tekrar bilgi verecekler. Saygı duyuyorum. Biz Pazartesi’nde itibaren organizasyonumuzu devam ettirmeye başlayacağız”






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş