‘Güçlü bir Türkiye istemiyorlar’

Yayınlama: 27.04.2023
40
A+
A-

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı, bu kapsamda Trabzonlular Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ayhan Salman, Türkiye’nin büyümesinin iç ve dış mihrakların işine gelmediğini belirterek, “Cumhurbaşkanımız, Türkiye’nin menfaatlerini, Türkiye’nin çıkarlarını, vatandaşların standartlarını yukarıya çıkardıkça, Türkiye’yi zenginleştirdikçe, Türkiye’nin etki alanını büyüttükçe, bu birilerine işine gelmiyor. Onlar Türkiye’yi güçlü istemiyorlar. Onlar Türkiye’yi kendi menfaatlerini koruyacak güçte bir ülke olsun istemiyorlar” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı, bu kapsamda Trabzonlular Derneği’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Alper Taban, Milletvekili Adayı Ayhan Salman, İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ile AK Partili yöneticiler, Trabzonlular Derneği yönetimi tarafından karşılandı.

İlk olarak programda açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, geçmiş ve Türkiye’nin şimdiki süreci hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.






TÜRKİYE 2002’DEN BERİ BÜYÜYOR

Daha sonra açıklamalarda bulunan Milletvekili Ayhan Salman ise, şu ifadeleri kullandı:

“Balkanlar’dan Afrika’ya, tüm mazlum coğrafyaya hizmet ediyoruz.  Türkiye 2002’den beri büyüyor, gelişiyor, zenginleşiyor. Kendi üretimini arttırıyor, savunma sanayisini geliştiriyor, kendi silahını, uçağını üretiyor, kendi doğalgazını buluyor. Çok kısa bir süre içerisinde bulduğu doğalgazı da yine vatandaşına sunuyor”

GÜÇLÜ TÜRKİYE İSTEMİYORLAR

“Cumhurbaşkanımız, Türkiye’nin menfaatlerini, Türkiye’nin çıkarlarını, vatandaşların standartlarını yukarıya çıkardıkça, Türkiye’yi zenginleştirdikçe, Türkiye’nin etki alanını büyüttükçe, bu birilerine işine gelmiyor. Onlar Türkiye’yi güçlü istemiyorlar. Onlar Türkiye’yi kendi menfaatlerini koruyacak güçte bir ülke olsun istemiyorlar. Türkiye’yi ensesine vurabildikleri, lokmasını alabildikleri, borç içinde yüzeni IMF’den borç alabilmek için gidip onların bütün isteklerine razı olabilecek bir Türkiye olmasını istiyorlar. Türkiye bunu kırdıkça, geliştirdikçe de bütün unsurları, Biden’den Avrupa Birliği’ne, NATO’dan FETÖ’süne kadar, hepsi birlikte sayın Cumhurbaşkanımızı AK Parti’nin başından, Türkiye’nin başından inmesi için mücadele ediyorlar”

YANYANA ÇAY BİLE İÇEMEYEN SİYASİ ODAKLAR BİRLİKTE OLDU

“Sadece onlar da değil. Bir bakıyorsunuz 6’lı mı, 7’li mi, 8’li mi belli olduğu belli olmayan bir masa kuruldu. Masanın etrafında kim olduğu da belli değil. Millî Görüşçü olduğunu söyleyen birileri de o masada, Ülkücü olduğunu söyleyen birileri de o masada, ‘Biz Atatürk’ün partisiyiz, Cumhuriyeti biz kurduk’ diye ama Atatürk ile hiçbir bağı kalmamış siyasi parti de orada. Bir masa etrafında çay kahve bile içemeyecek bir takım siyasi yapıların, tek ortak noktasının Türkiye’deki AK Parti iktidarının, Cumhurbaşkanımızın, Türkiye’nin yönetiminden girmesinin başka bir ortak noktalarının olmadığını görüyoruz”

Son olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban ise, Türkiye’nin önündeki engelleri kaldırmanın tek yolunun 14 Mayıs’taki seçimler olduğunu işaret etti.

Önemli bir seçime gidileceğini belirten Taban, bu nedenle vatandaşların oylarını Cumhur İttifakı’ndan yana kullanmalarını talep etti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş