MUHTARLAR BİR ARAYA GELDİ

Ağrı’nın Doğubayazıt’tan 3 günlük gezi için İnegöl’e gelen 27 kişilik muhtar heyeti, İnegöl Muhtarlar Dayanışma Derneğinde İnegöllü muhtarlarla bir araya geldi.

Yayınlama: 13.04.2017
842
A+
A-

Dün gerçekleşen ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Kayman, “Bizler Doğubayazıt’a geldiğimizde sağ olun çok sıcak bir karşılamayla karşılaştık. Sanki kendi mahallemizde gibi hissettik. Bizler siyaset yapmıyoruz. Hepimiz muhtarız. Hepimiz bir yerlerin temsilcisiyiz. Hepimiz aynı kademedeyiz. Ben neysem, en ücra köşedeki mahallenin muhtarı da aynı. En kalabalık mahallenin muhtarı da aynı. Hepimiz aynı hak ve özgürlüklere sahibiz. Hakikaten muhtarlık zor bir meslek. Devletin bütün kurumları muhtardan bilgiyi alır. Fakat muhtar devletin kapısına gittiği zaman vasat bir insan olur. Ben bunu burada Milletvekilimize de söyledim. Sizlerin huzurunda da, bir başka yerde de çekinmeden söylerim. Onun için yaptığımız görev çok kutsal. Ama bu mükemmellikleri bozan ya da bozduran kişiler çıkıyor. İnşallah ülkemiz ve bölgemiz için ileride daha güzel ortamlar oluşacak. Bizim Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, Doğubayazıt’a görevlendirildiği zaman hem üzüldük hem de sevindik. Şimdi iyi ki görevlendirilmiş diyoruz. Bizler sizleri tanıdık, sizlerde bizleri tanıdınız. Biz geldiğimizde belki sayıca sizden azdık ama gitmeyen arkadaşlarımız gelmek için can atıyor. Belediye Başkanımız bu konuda çok duyarlı. Hizmet anlamında da bir sıkıntımız yok. Bize ne hizmet veriyorsa, sizlere de aynı hizmeti götürme gayreti içinde. Bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. İnşallah yakında tekrar buluşuruz” dedi.

 

Doğubayazıt’tan gelen muhtarlar adına konuşan Üçmurat köyü muhtarı Mehmet Yavuz ise, “İnegöl gezimiz bizler için oldukça verimli geçiyor. Bu geziye katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Böyle istişarelerin, birlik ve beraberliği, gezilerin karşılıklı olması gerçekten güzel bir olaydır ve kaynaşmadır. Bizlerde sizleri Doğubayazıt’a bekliyoruz. İnegöl, Doğubayazıt’a nazaran kültürel, sosyal, yatırım ve diğer hizmetler noktasında ileride. Biz bu anlamda biraz geri kalmışız. Bu bazı olumsuz nedenlerden dolayı oldu. İnşallah gelecekte her şey düzelir” şeklinde konuştu.






 

Konuşmaların ardından Doğubayazıt Üçmurat Köyü Muhtarı Mehmet Yavuz ve İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Kayman, Türk Bayrağı ile objektiflere poz vermesi güzel anların yaşanmasına neden oldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş