‘Gün geçtikçe vatandaşın alım gücü düşüyor’

Yayınlama: 17.03.2024
33
A+
A-

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, ülke genelinde fiyatların anlık değiştiğini ifade ederek, “Gün geçtikçe vatandaşın alım gücü düşüyor” dedi.

CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, seçim çalışmaları kapsamında CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin, belediye meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte oto pazarı ve 3 kırsal mahalleyi ziyaret etti.






CHP Heyeti ilk olarak oto pazarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir vatandaşın yüksek fiyat serzenişinden sonra açıklamalarda bulunan Doğan, şu ifadeleri kullandı:

“Genel anlamda ülke ekonomik koşulları iyiye gitmiyor. Üreten, çalışan, çiftçi, esnaf kısaca toplumun tüm kesimleri bu ekonomik koşullardan memnun değil. Gün geçtikçe vatandaşın alım gücü düşüyor. Araç fiyatları, emlak fiyatları anlık değişiyor ve yükseliyor. Dar gelirli için araç almak ne yazık ki hayal oldu. Ülke yönetimini yerelde ve genelde değiştirmemiz durumunda her şey daha iyi olacak. Seçim kader değil tercihtir. Tercihlerimizi değiştirmemiz lazım. Aynı şekilde bizi yönetenler kaderimiz değildir değiştirmek elimizde”dedi.

Öte yandan CHP heyeti kırsal noktalarda seçim çalışması gerçekleştirdi. Şehitler, Akıncılar ve Çavuşköy olmak 3 mahallede CHP heyeti vatandaşlarla bir araya geldi.

Doğan, Akıncılar Mahallesi’nde bir vatandaşın üniversite de okuyan öğrencileriyle ilgili ‘Bir projeniz var mı?’ sorusuna Doğan:

“Bu konuda evet çok güzel bir kaç projemiz var. Kuracağımız kent lokantalarıyla öğrencilerimize çok uygun fiyatlarla yemek vereceğiz. Ayrıca maddi durumu iyi olmayan üniversiteye hazırlanan başarılı öğrencilerimize de YKS için ücretsiz hazırlık kursları açacağız”dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş