Hamidiye Mahallesi adayı; Ali Aras

Yayınlama: 21.03.2024
178
A+
A-

Hamidiye Mahallesi Muhtar Adayı Ali Aras, Hamidiye için ilk muhtar adaylığını açıklayan isim olduğunu ifade ederek, ‘Böyle bir düşüncem yoktu ama çevremdeki insanların talepleri doğrultusunda adaylığımı açıkladım’ dedi.

Hamidiye Mahallesi Muhtar Adayı Ali Aras, açıklamalarda bulunarak mahallesinde ikamet eden vatandaşlardan muhtarlık seçimi için destek istedi.

2024 Mahalli İdare seçimleri öncesinde Hamidiye Mahalle Muhtarlığı için ilk olarak kendisinin adaylığını açıkladığını belirten Aras, şu ifadeleri kullandı:






“Muhtarlık adaylığını mahallemizde ilk kez ben açıkladım. Aslında böyle bir şey de aklımda yoktu. Ama çevremizdeki eş, dost, komşularımız bu konuda benden taleplerden bulununca bende muhtar adayı olmaya karar verdim” dedi.

Mahalle için güzel projeleri olduğunu belirten Aras, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Mahallemizin eksikliklerini, artılarını yıllardır bu mahallede oturan bir birey olarak biliyoruz. Mahallemize kazandırmamız gereken birçok oyun alanı sosyal alan gerekli. Beton yığınına dönen bir mahallede yaşıyoruz ne yazık ki. Bu anlamda çalışmalar yapmak istiyoruz. İnşallah bunları başaracağız. Birçok projemiz var ama şuanda bunları atmaya gerçekten vaktimiz yok. Ben tüm Hamidiye Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlardan destek bekliyorum”

HABER: BİLAL KORKUT



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş