HATiPOĞLU GöREVE BAŞLADI

Kazım Güzel’in Uşak İl Müftülüğü’ne getirilmesinin ardından, İlçe Müftülüğüne de İsmail Hatipoğlu atanmıştı. İnegöl İlçe Müftüsü İsmail Hatipoğlu görevine geçtiğimiz gün başlarken, İnegöl’e yabancı olmadığını ifade etti.

Yayınlama: 30.07.2019
553
A+
A-

İnegöl İlçe Müftüsü İsmail Hatipoğlu, geçtiğimiz gün resmi olarak görevine başladı. Hatipoğlu, Daha önce İnegöl’e geldiğini ve ilçeye yabancı olmadığını ifade etti.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hatipoğlu, “Tayinimiz sebebiyle İnegöl’de göreve başladık. İnegöl kalabalık ve büyük bir ilçe, bu konuda da hizmete açık bir yer. Bu açıdan biz gelir gelmez, kendi görev alanımızla ilgili konuları tespit edip, öncelikli olanları sıraya koyup bunları tamamlamaya çalışacağız. Bu konuda da İnegöllü hayırsever vatandaşlarımızın  desteği ve duasıyla eksiklerlerin giderileceğine inanıyorum. Görev yaptığımız süre içerisinde elimizden gelen gayreti gösterip, görevli arkadaşlarımız başta olmak üzere İnegöllü vatandaşlarımızla birlikte hizmetlerimizi yerine getireceğiz. Bu konuda inancım tamdır” dedi.






 

Hatipoğlu, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “İnegöl bana yabancı bir yer değil. Benim öğrenim hayatım ve hayatımın büyük bir çoğunluğu Bursa’da geçti. Burada bizim tespit ettiklerimizin dışında yapılması istenilen şeyleri, fikri anlamda bize destek sağlayacak insanlarımızın da görüşlerini değerlendirip ona göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bunun için herkesten dualarını bekliyoruz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş