HAYIR ÇARŞISI AÇILDI

İnegöl Hanım İlim İrfan Derneği’nin düzenlemiş olduğu “Hayır Çarşısı” isimli kermesin açılışı gerçekleşti. Kermesten elde edilen gelirler dernek tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak.

Yayınlama: 02.10.2019
919
A+
A-

Hanım İlim İrfan Derneği’nin “Hayır Carşısı” isimli kermesi Atatürk Bulvarı üzerinde Lazlar Camii’nin karşısında açıldı. Dualarla açılan Kermes,  2-7 Ekim tarihlerinde her gün saat 09:00-19:00 saatleri arasında açık olacak. İçerisinde çeşitli gıda, giyim ve mobilya malzemeleri bulunan kermesten elde edilen gelirler, dernek tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Hanım İlim İrfan Derneği Başkanı İsmail Arslan, Hayra Vesile Olan Hayrı Yapan Gibidir, hadisinden örnek vererek, “İnsan sadece kendi yaptığı sevap ve günahlardan sorumlu değildir. Ulaşabildiklerinin, etkileyebildiklerinin, etkilediklerinin işledikleri günah ve yaptıkları sevaplardan da sorumludur. İnsan tek başına toplumun tümünü etkileyemez ama onun birkaç kişiye aktardığı ilmi başkaları birbirine aktardıkça o ilim nice hayırlara vesile olur, bir toplumu, kimi zaman bir çağın büyük kitlelerini etkileyebilir, bir ülkenin ıslahına vesile olabilir. Bundan dolayı ben İnegöllü vatandaşlarımızı “Hayır Çarşısına” hayra vesile olmaları için davet ediyorum. İnşallah devletimiz ve ümmetimiz yetişecek hayırlı nesiller sayesinde var olacaktır” şeklinde konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş