HAYRİYLİ GENÇLERDEN ‘ENGELSİZ’ ORGANİZASYON

Halk Eğitim Müdürlüğüne bağlı 23 yaş Üstü Engelli öğrencileri ve Yenice Rehabilitasyon öğrencileri Hayriye Mahallesi gençlerinin organizasyonu ile köyde misafir edildi.

Yayınlama: 03.05.2017
690
A+
A-

Geçtiğimiz Pazar günü Hayriye Mahallesi’nde özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Hayriye Köyü Mahallesi Muhtarlığı ve Hayriye gençliğinin ortaklaşa olarak düzenlediği etkinlikte Halk Eğitim Müdürlüğüne bağlı 23 yaş Üstü Engelli öğrencileri ve Yenice Rehabilitasyon öğrencileri Hayriye’de misafir edildi.

 

Kaymakamı Ali Akça, Cumhuriyet Başsavcı Mustafa Çelenk,Cumhuriyet Savcısı Abdullah Keltaş,İlçe Jandarma Komutanı Uğur Baş,İlçe Halk Eğitim Müdürü Burhanettin Özdemir, İnegöl Genç İşadamları Derneği Hakan Özdemir,işadamı İlhan Özbay ve çok sayıda misafirin katıldığı etkinlikte engelli öğrenciler doyasıya eğlendiler.






 

Okul çamlığında gerçekleştirilen buluşmada misafirlere ikram edilen yemek sonrası Hayriye Mahallesi gençleri Kafkas oyunlarını oynadılar. Ardından isemisafir öğrenciler dans ederek stres attılar. Kaymakamı Ali Akça ve İlçe Jandarma Komutanı Uğur Baş engelli öğrencilere eşlik ederek mutluluklarını paylaştılar.

 

Açılış konuşmasını yapan 23 Yaş Üstü Engelli Öğrencilerin öğretmeni Rasim Güzel, “Bugün kendi köyümde hem ev sahibiyim hem de misafirim. Yaklaşık 50 öğrenciyi davet eden köylülerime çok teşekkür ediyorum. Bu öğrencilere acımak yerine sevgimizi göstermek gerekir” dedi.

 

“En Büyük Engel Sevgisizliktir” düşüncesiyle hareket edip bu özel günü tertiplediklerini dile getiren Hayriye gençliği,programa katılım gösteren herkese teşekkürlerini ilettiler.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş