HER TüRLü PROJEDE MUHTARLARIN GöRüŞü ALINACAK

Millet İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey ve İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, muhtarlar derneğini ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Millet İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, “31 Mart’tan itibaren, bölgede yapılacak olan her türlü projede mutlaka muhtarların görüşü alınacak” dedi.

Yayınlama: 18.02.2019
877
A+
A-

Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Kayman, “Bu ziyaretler demokrasinin bir gereği. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

 

Resul Kayman’ın ardından açıklamalarda bulunan İyi Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ise, “İnegöl Hayriye köylüyüm. Yaklaşık 20 gün önce halkımızın ve partimizin teveccühü ile İnegöl Belediye Başkanı Adayı oldum. Bursa’da Mustafa Bozbey başkanım, İnegöl’de şahsım, inşallah 31 Mart günü bizleri kazandıracaksınız. Aslında kazanan İnegöl ve Bursa olacaktır” dedi.






 

Son olarak açıklamalarda bulunan Bursa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Bozbey, “Gerçekten bir baba ocağındayım. Allah rahmet eylesin benim babam da muhtardı. 99’da ben aday olunca, dedi ki, ‘Oğlu başkan adayı, işte babası da muhtar olmaz’ dedi ve görevini bıraktı. 2 dönem yaptı. Demokrasimizin en küçük birimi, mahallelerimizin temsilcileri ve son derece özgürce seçilen muhtarlarımız ile birlikteyiz. O nedenle muhtarlar bizim için ayrı bir anlayışımız var. Yönetim anlayışımızın da tam içerisinde. Yıllardır muhtarlarımız biliyor; biz Nilüfer’i muhtarlarımız ile birlikte ve Nilüferliler ile birlikte bu hale getirdik. Bugün örnek bir lidersek, bunda muhtarlarımızın çok büyük katkısı var. Zaman zaman eleştirdiler, zaman zaman beraber ağladık, oynadık, beraber güldük. Ama hepimizin ortak amacı vardı. Muhtarlarımız kendi mahallelerinde yatırımların yapılması için mücadele ettiler. Bizler de destek olduk  birlikte yaptık. Şunu da yaptık; her konuyu muhtarlarımıza sorduk. Onlar karar verdiler, bizler de uyguladık. Bizim yönetim anlayışımız bu. Muhtarlarımızın yanına giderken göğsüm kabara kabara gidiyorum. Çünkü beraber çalıştık ve beraber netice aldık. Onun için bu hizmet kervanında emeği geçen tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bozbey, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “31 Mart’tan itibaren, bölgede yapılacak olan her türlü projede mutlaka muhtarların görüşü alınacak. Sizlerin görüşü çerçevesinde de o hizmetin yapılıp yapılmayacağı ya da değiştirilip yapılabileceği, belki de hiç istemeyeceksiniz ve olmayacak. Katılımcılık budur. Biz bugünlere katılımcılık ile geldik. İnşallah Allah utandırmasın, 31 Mart’tan itibaren de yine aynı anlayışla, Nilüfer’de 20 yıldır sürdürdüğümüz anlayışı Bursa’nın her yerinde uygulayacağız. İnegöl’de de Hakan kardeşimiz ile birlikte uygulayacağız. Ve 15 günde bir ‘Başkan Burada’ projesi ile bir ilçemizde olacağız. 17 İlçe bittikten sonra ziyaretlere tekrar devam edeceğiz. Bu defa öncesinde merkeze gelmişsek, sonrasında farklı yerlerine gideceğiz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş