Hızlı bir şekilde çalışmalara başladık

4 Şubat´ta yapılacak olan İnegöl Lokantacılar Odası genel kurulunda Başkanlığa aday olan Sedat Eceryıldız,” Adaylık açıklamasının ardından hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık” dedi.

Yayınlama: 31.01.2018
688
A+
A-

İnegöl´ün en eski lokantacılarından Başkan adayı Sedat Eceryıldız, bir dönemdir Başkanlık görevini yürüten Sabri Dönmez ile başkanlık için yarışacak.

 

Geçtiğimiz gün ekibi ile birlikte toplantı yaparak çalışmaları değerlendiren İnegöl Lokantacılar Odası Başkan adayı Sedat Eceryıldız, 1984 yılında girdiği meslekte çıraklıktan yetişerek 22 yıldan bu yana Lokantacılık yaptığını belirterek, 4 Şubat´ta yapılacak Lokantacılar Odası kongresinde Başkanlık için aday olacağını belirtti.






 

Eceryıldız, 36 yıldan bu yana bu lokantacılık mesleğini yaptığını belirterek, “İnegöl Lokantacılar Odası tanıtılması ve daha iyi şekilde yönetilmesini sağlamak maksadıyla bu dönem oda başkanlığına adaylığımı açıkladım. Adaylık açıklamasının ardından hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. İlçemizde uzun yıllardır bu mesleği yapan, ömrünü bu mesleğe adamış  ağabeylerimiz,kardeşlerimiz ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Bu çalışmalarımız son güne kadar devam edecektir. Odamız üyesi esnaflarımızın daha iyi hizmet alabilmeleri için ekibimiz ile yola çıktı ve tüm üyelerimiz oyları ile desteklerine talip olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş