Hülya Açıkgöz, Hamidiye için adaylığını açıkladı

Yayınlama: 18.03.2024
173
A+
A-

Hamidiye Mahallesi muhtarlığı için adaylığını açıklayan Hülya Açıkgöz, yapacakları çalışmalarınla mahalle halkının hizmet ve huzur ile buluşacağını belirterek, Hamidiye’de ikamet eden vatandaşlardan destek istedi.

Hamidiye Mahallesi’nde muhtarlık için adaylığını açıklayan Hülya Açıkgöz, yapacağı çalışmalarla mahalle halkının hizmet ve huzur ile buluşacağını vurguladı.

Mahalle sakinlerine hitaben yapılan açıklamada Açıkgöz, Hamidiye’de ikamet eden vatandaşlardan destek istedi ve onların güvenini kazanmayı hedeflediğini belirtti. Ayrıca, sokak sokak ve cadde cadde gezip eksik görülen noktalara çözüm üreteceklerini ifade etti.

Özellikle yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi ailelerin kesinlikle yalnız bırakılmayacağını vurgulayan Açıkgöz, sosyal yardımlaşma ve dayanışma ile bu konuların huzurlu bir şekilde çözüleceğini vurguladı.






Hülya Açıkgöz’ün adaylığını açıklamasıyla birlikte Hamidiye Mahallesi’nde seçim atmosferi iyiden iyiye hissedilmeye başladı. Birçok adayın yarışacağı mahallede, ipi kimin göğüsleyeceği ise merak konusu oldu.

Hamidiye adaylarının sunduğu projeler ve vaatler, mahalle halkı tarafından titizlikle değerlendiriliyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş