Hülya Bulun; ‘Yeni hizmetler için canla başla çalışacağım’

Yayınlama: 05.04.2024
385
A+
A-

2019 yılında Cuma Mahallesi Muhtarı olarak göreve başlayan Hülya Bulun, 2024 Yerel Seçimlerinde de mahalle sakinlerinin güven oyunu alarak 2’nci dönemine start verdi. Bulun, mahalle sakinlerine teşekkür ederek, “Yeniden hizmet için canla başla çalışacağım” dedi.

İnegöl’de 2019 yılında Cuma Mahallesi Muhtarı olarak göreve başlayan Hülya Bulum, 2024 Mahalli İdare Seçimleri için Cuma Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayarak yeniden göreve talip olmuştu.

Merkez mahallelerindeki tek kadın muhtar olarak dikkat çeken Bulum, sosyal yardımlaşma ve samimi tavrıyla mahalle sakinlerinin güvenini kazandı.






Seçimlerde alnının akıyla çıkan Bulun, yeniden görevine başladı. Gazetemize açıklamalarda bulunan Bulun, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün burada, 2024 Mahalli İdares seçimlerinin ardından tekrar Cuma Mahallesi Muhtarı olarak seçilmemizin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu süreçte bana göstermiş olduğunuz güven ve destek için hepinize en içten teşekkürlerimi sunmak isterim.

Bu seçim sürecinde, mahallemizin geleceği ve refahı için ortak bir vizyon etrafında bir araya geldik. Sizlerin samimi desteği ve katkıları olmadan, bu başarıya ulaşmamız mümkün olmazdı. Her birinizin fedakarlık ve katılımı, Cuma Mahallesi’nin daha güzel bir yarın için birlikte çalışma iradesini simgeliyor.

Göreve tekrar seçilmemizle birlikte, mahallemizin ihtiyaçlarını karşılamak, sorunları çözmek ve yaşam kalitesini artırmak için daha da kararlı bir şekilde çalışacağımı belirtmek isterim. Hizmetlerimizi daha da geliştirmek, mahallemizin sosyal ve fiziksel altyapısını güçlendirmek için var gücümle çaba sarf edeceğim.

Ancak unutmamız gereken bir nokta var ki o da demokrasinin ve katılımcılığın önemi. Sizlerin görüşlerine ve önerilerine her zaman açık olacağım. Mahallemizi birlikte yönetmek, ortak aklı ve dayanışmayı güçlendirmek adına bir araya gelmeye devam edeceğiz.

Bu güveni ve sorumluluğu bana tekrar verdiğiniz için minnettarım. Sizlerin desteğiyle Cuma Mahallesi’ni daha da güzel günler bekliyor. Birlikte başaracağımıza olan inancım tamdır”

Atatürk Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü mezunu olan Hülya Bulun, İnegöl İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Mütevelli Yönetiminde yer alarak, İnegöl’deki tüm sosyal yardımları takip ediyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş