İnegöl Sivil Toplum Kuruluşları Platformu geçtiğimiz gün İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde toplandı. Yapılan toplantıda STK'lar adına açıklamalarda bulunan İHH İnegöl Başkanı İlhan Tatlı, Mısır'da masum insanların asılsız ithamlarla işkence görüp idam edildiğini ifade ederek, "Zulüm karşısında susan; dilsiz şeytandır" dedi.
İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Akhisar Mahallesinde anne ve oğlunun birlikte yaşadığı evin tadilatını yaparak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yeni bir yaşam sundu.
İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği ‘Vefatının 100. Yılında Abdülhamid Han ve Osmanlının Son Dönemi’ konulu söyleşide İnegöl halkıyla buluşan Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Sultan 2. Abdülhamid’e yapılan operasyonun bugün de oynanmaya çalışıldığını söyledi.
Şipali Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir gurup genç arasında çıkan kavga sonucu bıçaklanarak yaralanan bir şahıs, özel otomobil ile İnegöl Devlet Hastanesine götürülürken yolda Ambulans ile çarpıştı.
İnegöl Belediyesi, Polis Haftası kapsamında Polis Memuru Mehmet Gün’ün el emeği eserlerinin yer aldığı Kişisel Yakma Sergisi düzenledi. Tarihimize yön veren önemli şahsiyetler ile vatan uğruna can veren şehitlerimizin yer aldığı sergi, büyük beğeni topladı.