‘İktidar olursak kulüplerin otobüsleri ve taraftar kumanyaları bizden’

Yayınlama: 04.03.2024
92
A+
A-

CHP İnegöl Belediye Başkanı Ali Doğan, yerel seçim çalışmalarını sürdürürken, hafta sonu Orhaniyespor ile Bursa 1927 FK müsabakasını takip etti. Müsabaka öncesinde açıklamalarda bulunan Doğan, İnegöl’de seçimi kazanmaları durumunda taraftarların otobüs ve deplasman kumanyalarını karşılayacaklarını ifade etti.

CHP İnegöl Belediye Başkanı Ali Doğan, hafta sonu seçim çalışmalarını Mesudiye Mahallesi’nde sürdürdü. Doğan burada Pazar esnafı ziyaretlerinin ardından Orhaniyespor ile Bursa 1927 FK müsabakasını takip etti.

Müsabaka öncesinde bazı Orhaniyespor’lu taraftarlarla buluşan Doğan, amatör spor kulüplerinin yalnız bırakıldığını iddia ederek şu ifadeleri kullandı:






“Bugün Orhaniyespor’umuzun maçına geldik. Amatör spor kulüplerimiz çok yalnız bırakılıyor. Maalesef ne araç ne gereç desteği verilmiyor. Biz İnegöl’de iktidar olursak, kesinlikle amatör spor kulüplerimize otobüslerini tahsis edeceğiz. Maça giden taraftarların mutlaka kumanyalarını biz karşılayacağız. İnegöl’ü onlarla birlikte yöneteceğiz. Başımızın tacı diyeceğiz, beraber çözüm üreteceğiz”

Öte yandan müsabakanın başlaması ile tribündeki yerini alan Ali Doğan, İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Sevda Özcan ile birlikte maçı takip etti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş