İlber Ortaylı İnegöllülerle buluştu

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Kitap Günleri Fuarı’ndaki söyleşi programına katılan Prof. Dr. İlber Ortaylı, İnegöl’ün kültürü, tarihi ve daha önce bu coğrafyada yaşayan medeniyetler hakkında bilgi verdi.

Yayınlama: 28.11.2021
333
A+
A-

İnegöl Belediyesi’nin bu yıl 5’incisini düzenlediği Kitap Günleri Fuarı’na ilgi hafta sonu da devam etti. 100’ü aşkın yazar ve yayınevi ile 1 milyon kitabı ilçe halkıyla buluşturan etkinlik, her gün önemli yazarları kitapseverlerle buluşturuyor. Bu kapsamda Prof. Dr İlber Ortaylı ile düzenlenen söyleşi programı, ilçe halkı tarafından da ilgi ile takip edildi.

 

Programa Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.






 

YAĞMUR SÖYLEŞİYE KATILIMI DURDURAMADI

MODEF Fuar alanında gerçekleştirilen Kitap Günleri Fuarı’nda gerçekleştirilen söyleşi programında Prof. Dr. İlber Ortaylı, İnegöl’ün kültürünü, tarihini ve daha önce bu coğrafyada yaşayan medeniyetler hakkında bilgi verdi. 1 saatlik program sırasında yağan yağmura rağmen katılımcılar programı ilgi ile takip etti.

 

Ortaylı, Kitap Günleri Fuarı’na katılmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek programı sonlandırdı.

 

AMACIMIZ İNSANIMIZA YATIRIM YAPMAK VE GELİŞTİRMEK

Programın sonunda açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Değerli anlatımlarından dolayı kıymetli hocamıza çok teşekkür ediyorum. Aslında burada bir amacımız var; insanımıza yatırım yapmak ve geliştirmek. Hocamız çok güzel tespitlerde bulunuyor. Şehrimizin en başarılı şehirler arasında olmasını istiyoruz. Şehrimizden çıkan genç kardeşlerimizin, iş adamlarımızın en başarılı insanlar olmasını istiyoruz. Onun için sizler adına bu tür imkân ve fırsatları oluşturmaya gayret ediyoruz. Bu yıl kitap günlerimizin 5’incisini gerçekleştirdik ama her seferinde daha nitelikli çalışmalar ortaya koyabilmek adına da tüm ekibimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Kıymetli hocamıza ve değerli misafirlerimize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konuşma sonrası Başkan Alper Taban, Kaymakam Eren Arslan ile birlikte Ortaylı‘ya tablo hediyesinde bulundu.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş