İMAM HATİPLİLERDEN HATİPOĞLU’NA ZİYARET

İMKB Osmangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, İnegöl İlçe Müftüsü İsmail Hatipoğlu’nu ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

Yayınlama: 24.09.2019
974
A+
A-

İMKB Osmangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve refakatçi öğretmenleri Osmani Nuri Ekmekçi ile beraber, İnegöl İlçe Müftüsü İsmail Hatipoğlu’nu ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Hatipoğlu, “Biz bu okullardan mezun olduk. ‘Ziyadesi ile’ eskilerin tabiri ile mutlu olduk. Başta hocalarıma ve bu kardeşlerime teşekküre derim. Bu okullarda yetiştik ve çok faydasını da gördük. Kardeşlerimize en azından şuan ki gittikleri yolda devam etmelerini tavsiye ediyorum” dedi.






 

Hatipoğlu, İmam Hatip Lisesi öğrencilerine hitaben sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “İmam Hatip Lisesi’ne gittiğimiz dönemlerde, bazen gençliğin verdiği heves ile başka okullara özenirdik. Ben kardeşlerime şunu tavsiye ediyorum; hiç bir şekilde ‘rızık’ endişesine kapılmamaları, Cenab-ı Hak bunun birçok bereketini verdiğini bizzat ben kendim yaşadım, biliyorum”

 

Konuşmaların ardından İMKB Osmangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve refakatçi öğretmenleri Osmani Nuri Ekmekçi, Müftü Hatipoğlu’na çiçek takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş