İmamoğlu bile şaşırdı… Resmen bir avuç insan …

Yayınlama: 27.04.2023
2.155
A+
A-

Seçim çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İnegöl’de şoka uğradı… CHP İlçe Başkanı Bengül Kavlan’ın algı operasyonu ise tutmadı.

Yoğun katılım beklendiği Ekrem İmamoğlu mitingi, hezeyanla sonuçlandı.






Günler öncesinde reklamı yapılan Ekrem İmamoğlu mitingi, yağmur nedeni ile az kişinin katılacağını fark eden CHP ilçe başkanı Bengül Kavlan, basın açıklamasında bulunarak, bazı kesimlerce programın iptal olduğuna yönelik asılsız bilgiler paylaştığını ama programın yapılacağını belirdi.

Az kişinin programa ilgi göstereceğini anlayan Kavlan’ın bu algısı da tutmadı.

Seçim çalışmaları kapsamında İnegöl’e gelen Ekrem İmamoğlu için Bursa ve çevre ilçelerdeki partililer minibüsler ile İnegöl’e getirildi.

Buna rağmen İnegöllü vatandaşlar programa ilgi göstermediği için programa katılım da az oldu.

AKTAŞ’IN NOKTA MİTİNGLERİ BİLE DAHA COŞKULU

Öte yandan geçtiğimiz yıllarda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın İnegöl’de yaptığı nokta mitinglere, minibüsler ile farklı şehirlerden insanlar getirilmemesine rağmen daha fazla vatandaş katılmıştı.

BENGÜL KAVLAN FİYASKOSU
Öte yandan muhalefet tarafından önemli bir konumda olan Ekrem İmamoğlu’nun programın vatandaşların yeterince ilgi göstermemesinin tek sorumlusu ise; İlçe Başkanı Bengül Kavlan olarak görüldü.

CHP’LİLER KÜSKÜN
Bengül Kavlan’ın parti içindeki gönüllülerin üzerini çizerek genel merkeze yanlış bilgi vererek ilçe başkanı olduğu geçtiğimiz günlerde eski bir yönetici tarafından iddia edilmişti.

Kavlan’ın bu hareketi nedeni ile CHP tabanının da partiye küskün olduğu ve Kavlan’ın gövine son verilmesini bekledikleri öğrenildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Naile Ardanıç dedi ki:

    YANDAŞ olduğunu bilmiyordum okur gazetesi bende miting alanındaydım ve %99 İnegöl halkıydı orada olan yandaşıyım batsın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş