İNEGÖL AVM’DE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Yayınlama: 13.03.2024
153
A+
A-

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM, Ramazan ayını coşkuyla karşılamak ve ziyaretçilerine güzel anlar yaşatmak için dopdolu bir etkinlik programı hazırladı.

Fiba CP’nin yatırımcısı ve yöneticisi olduğu, çocukları ve aileleri her ay yeni etkinlik ve kampanyalarla buluşturan İnegöl AVM; Ramazan ayına da coşkuyla giriş yapıyor. Hacivat Karagöz gösterileri, fasıl dinletileri, mehter gösterisi ve daha birçok etkinlikle, Ramazan ayının coşkusu ve maneviyatı bu sene de İnegöl AVM’de yaşanacak.

İnegöl AVM, Ramazan ayı boyunca 11:00 – 23:00, 8-9 Nisan tarihlerinde ise 10:00 – 24:00 saatleri arasında hizmet verecek.






Etkinlik Takvimi (20:45)

15 Mart Cuma Mehter Gösterisi

16 Mart Cumartesi İllüzyon Gösterisi

17 Mart Pazar Karagöz ile Hacivat Canlı Gösteri

21 Mart Perşembe Fasıl Dinletisi

22 Mart Cuma Kukla Gösterisi

23 Mart Cumartesi Kavuklu ile Pişekar Gösterisi

24 Mart Pazar Karagöz ile Hacivat (Gölge Oyunu)

28 Mart Perşembe Fasıl Dinletisi

29 Mart Cuma Orta Oyunu (Efendi ile İbiş)

30 Mart Cumartesi Bubble Gösterisi

4 Nisan Perşembe Fasıl Dinletisi

5 Nisan Cuma      Kadir Gecesi Şerbet ikramı

Fiba Commercial Properties Hakkında

FİBA Grubu şirketi olan Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties; 1998 yılından bu yana Türkiye’nin pek çok şehrinde ve yurt dışında; Çin, Romanya ve Moldova’da ticari gayrimenkul alanında projeler yürütüyor. Ticari gayrimenkullerin verimliliği ve performansını artırma hedefiyle alışveriş merkezi, ofis, rezidans ve sinema yatırımları yapan Fiba Commercial Properties, mevcut projelerine iş geliştirme, mimari tasarım ve inşaat yönetimi, kiralama, proje ve varlık yönetimi, entegre tesis yönetimi, AVM yönetimi ve pazarlama alanlarında da hizmet veriyor.

www.fibacp.com.tr

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş