İNEGÖL BELEDİYESİ’NDE VEZNELER HAFTA SONU DA AÇIK OLACAK

Yayınlama: 23.11.2023
115
A+
A-

İnegöl Belediyesi; Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan Reklam Vergisinin 2. taksitlerinin son ödeme gününün 30 Kasım Perşembe olduğunu hatırlatarak mükelleflere çağrıda bulundu. Ayrıca Belediye Ek Hizmet Binasında ve Tahtaköprü Ek Hizmet Binasında hafta sonu tahsilat servisleri hizmet vermeye devam edecek. 30 Kasım Perşembe günü de yine Ek Hizmet Binası tahsilat servisleri akşam 20.00’a kadar açık olacak.

İnegöl Belediyesi, 2023 yılı Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerine ilişkin yazılı bir açıklama yayınladı. Açıklamada, Belediyenin önemli gelir kaynaklarından olan; emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisi 2. taksitlerinin ödeme süresinin 30 Kasım Perşembe günü sona ereceği belirtilerek mükelleflerin bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeleri istendi.

ONLİNE ÖDEME KOLAYLIĞI






İnegöl Belediyesi’nin dijitalleşme ve Akıllı Belediyecilik çalışmaları kapsamında oluşturulan altyapı sayesinde vatandaşların Belediyeye gelmeden ve işlemlerini mesai saatine bağlı kalmadan 7/24 güvenli bir şeklide https://ebelediye.inegol.bel.tr/Giris/Index/?returnURL=/Borc/Index üzerinden E-Belediye uygulamasını kullanarak ya da e-devlet üzerinden gerçekleştirebilecekleri de ifade edildi.

VEZNELER HAFTA SONU DA AÇIK OLACAK

Öte yandan Emlak Vergisi, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2023 yılı 2. Taksit ödemesinin son gününün 30 Kasım Perşembe günü olması sebebiyle 25 Kasım Cumartesi ve 26 Kasım Pazar günleri Atatürk Bulvarında bulunan Belediye Ek Hizmet Binasında ve Tahtaköprü Ek Hizmet Binasında tahsilat servisleri hizmetini sürdürecek. Cumartesi ve Pazar günleri tahsilat servisleri 09.00-17.00 arasında açık olacak.

PERŞEMBE GÜNÜ 20.00’A KADAR VEZNELER AÇIK OLACAK

Ödemelerin son günü olan 30 Kasım Perşembe günü ise Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan İnegöl Belediyesi Ek Hizmet Binasında yer alan Tahsilat Servisi ve Emlak Gelir Servisi 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet verecek.

HABER: BİLAL KORKUT



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş