İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı: “İlan site, meslektaşlarımıza ağır zararlar veriyor”

Yayınlama: 03.01.2024
161
A+
A-

İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı, emlak sektörünü sarsan ilan sitesine sert tepki gösterdi. Uçaravcı, ilan sitesi tarafından alınan acımasızca fiyatların sektöre zarar verdiğini belirterek, meslektaşlarının uğradığı kayıpların karşılanması için girişimde bulunacaklarını açıkladı.

İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı, bugün yaptığı açıklamada emlak sektörünün dijitalleşme sürecinde yaşanan sorunlara dikkat çekti.

Uçaravcı, özellikle sektöre ağır etki eden bir ilan sitesinin son günlerde yaşattığı sıkıntıları eleştirerek şu ifadeleri kullandı:






“Açıkça görmekteyiz ki, emlak sektörü dijital ortamlara doğru evriliyor ancak bu, sadece dijitalleşmek anlamına gelmemeli. Sarı site, sektöre ağır fiyatlarla zarar veriyor ve meslektaşlarımızın kazançlarına gölge düşürüyor. Bir gün gecikmiş fatura ödemelerinde hesapları bloke eden bu site, şu anda hizmet veremez durumda. Oluşan zararların nasıl karşılanacağını merak ediyoruz.”

Uçaravcı, ilan sitesine yönelik tepkilerini şu sözlerle dile getirdi:

“Fiyatlandırmalarda yıllık %100’den fazla artış yapmalarına rağmen bugüne kadar tepkisiz kalmak zorunda kaldık. Ancak sarı sayfa olmadan da bu sektör ayakta kalabilir. Meslektaşlarımızın uğradığı zararların karşılanması için gerekli girişimleri yapıyoruz. Odalarımız ve derneğimiz, bu konuda gereken adımları atmaktadır.”

Uçaravcı, kamuoyuna da seslenerek, bahsi geçen ilan sitesi dışındaki platformlardan emlak müşavirlerine ulaşılabileceğini belirtti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş