İNEGÖL ESNAFINA CORONA ENGELİ

Corona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında Yenişehir pazarlarına diğer ilçelerden esnaf sokulmaması, İnegöllü pazarcıların tepkisine neden oldu.

Yayınlama: 09.04.2020
518
A+
A-

Yenişehir pazarlarına İnegöl’den ve Bursa’nın diğer ilçelerinden esnaf sokulmamasına, İnegöllü pazarcı esnafı tepki gösterdi. Yenişehir pazarlarında satılan birçok ürünün İnegöl’den gittiğini belirten pazarcılar, ürün gitmeyince Yenişehir’deki fiyatların da çok arttığını iddia ederek mağduriyet oluştuğunu ifade etti.

 

ÜRÜN GİTMEYİNCE FİYATLAR ARTTI






Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan İnegöl Pazarcılar Odası Başkanı Vehbi Durgut, “Yenişehir pazarlarının yüzde 70’ini ilçe dışından gelen esnaflar oluşturuyor.  Corona virüse karşı tedbir almışlar ve zabıtalar bizi arayıp gelmeyin dediler.  Burada hem bizim esnafımız mağdur oluyor hem oranın halkı mağdur oluyor. Bizim oradaki müşterilerimiz fahiş fiyatlardan bahsediyor. 15-20 liraya biber satıldığını diğer ürünlerin de çok pahalıya satıldığını söylüyor.  Zaten birçok ürün de İnegöl’den oradaki pazarlara gidiyor çünkü orada hal yok” ifadelerini kullandı.

 

HABER: KADİR İNCİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş