İnegöl Gençlik Merkezi öğrencileri, ülke genelinde düzenlenen yarışmada dereceye girdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı İnegöl Gençlik Merkezi’nde eğitim alan bir grup öğrenci, ülke genelinde düzenlenen yarışmada dereceye girdi. İnegöl protokolü, İnegöl Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, gençlerin dereceye giren tiyatro oyununu izledi.

Yayınlama: 18.11.2021
460
A+
A-

İnegöl’de gençlik için sürekli etkinlik düzenleyen Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı İnegöl Gençlik Merkezi, gençlerin ülke genelindeki yarışmalarına katkı sağlıyor.

 

Gençlik merkezinde eğitim alan bir grup öğrenci, kendilerinin hazırladıkları tiyatro oyunu ile Türkiye genelinde düzenlenen yarışmada en iyi senaryo ödülünü aldı.






 

Ödül alan öğrencileri ziyaret eden İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Cumhuriyet Savcısı Hakan Şahin, gençlerin tiyatro oyununu seyretti.

 

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İnegöl Gençlik Merkezi Müdürü Recep Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

 

“İnegöl Kaymakamımız Eren Arslan, Belediye Başkanımız Alper Taban, İnegöl Cumhuriyet Savcımız Hakan Şahin, Araştırmacı Yazar İsrafil Erdoğan, İnegöl Adliyesi personelleri ve gönüllü gençlerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde, misafirlerimiz Gençlik Merkezleri Arası Tiyatro Yarışması’nda Türkiye genelinde senaryo ödülü alan ekibimizin oyunlarını seyrettiler. Akabinde de Araştırmacı Yazar İsrafil Erdoğan’ın ‘Çanakkale’ sunumuna katıldılar. Sunum sonrası gençler çeşitli el sanatları, zeka oyunları ve spor faaliyetleri ile keyifli vakit geçirdiler. Yemek organizasyonu ile son bulan etkinliklerimiz, gençler tarafından büyük ilgi gördü. İnegöl Gençlik Merkezi, gençlerin serbest zamanlarını faydalı şekilde değerlendirmelerini sağlamak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla sosyal ve kültürel etkinlikler yürütmeye devam edecektir”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş