enflasyon emeklilik ötv döviz otomobil sağlık

İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden anlamlı proje: “spor da yaparım, iyilik de”

Yayınlama: 20.03.2025
23
A+
A-

İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, sporu sadece fiziksel bir aktivite olarak görmeyip, sporcularına iyiliği ve yardımlaşmayı da aşılayan anlamlı bir projeye imza attı. “İyilik Haftası” kapsamında başlatılan “Spor da Yaparım, İyilik de Yaparım” projesiyle, antrenmanlara gelen sporcular harçlıklarının bir kısmını Kızılay kumbaralarına bağışlıyor.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, “Kurumumuzda ücretsiz spor yapan çocuklarımızın iyilik yapma alışkanlığı kazanmasını hedefliyoruz. Bu doğrultuda Kızılay İnegöl Şubesi’nden aldığımız kumbaraları antrenman salonlarımıza yerleştirdik. Sporcularımız antrenmana gelirken yanlarında küçük de olsa bir miktar para getirerek kumbaralara atıyorlar. İlk etapta dolan kumbaralar, Gazzeli çocuklara gönderilmek üzere Kızılay’a teslim edilecek. Sonrasında ise bağışlarımız, ihtiyaç duyulan bölgelere ve insanlara ulaştırılmaya devam edecek” dedi.

Yücel, projeye destek veren Kızılay İnegöl Şubesi’ne, antrenörlere ve sporcu gençlere teşekkür ederek, yardımlaşma bilincinin sporcular arasında yayılmasının önemine vurgu yaptı.

İnegöl’de sporun sadece bir aktivite değil, aynı zamanda dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesine katkı sunduğunu gösteren bu proje, vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.






HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş