İnegöl il olduğu zaman her şey daha güzel olacak

Düzenli olarak her hafta pazar sabahı bir camide sabah namaz kılarak cami cemaati ile istişarelerde bulunan MHP İnegöl İlçe Teşkilatı, bu haftada Hürriyet (Sarı) Camii cemaati ile bir araya geldi. Namazın ardından cami cemaatine gündem ile ilgili bilgi veren MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir, “Biz biliyoruz ki MHP Genel Merkezi bir şey söylüyorsa, muhakkak olacaktır. İnegöl il olduğu zaman her şey daha güzel olacak. Bütçesi artacak ve gereken hizmeti alacaktır. Buda Allah’ın izniyle MHP’nin iktidarıyla, MHP’nin Belediyesinde olacaktır” dedi.

Yayınlama: 10.04.2018
661
A+
A-

Pazar günü gerçekleştirilen programda sabah namazı ile başladı. Namazın ardından sabah kahvaltısına geçildi.

 

Kahvaltı sonrası gündemi değerlendiren MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, “18 Mart’ta gerçekleştirdiğimiz Genel Merkez Kongremizden sonra 31 Mart’ta İnegöl İlçe Teşkilatımızla birlikte genişletilmiş ilçe divan toplantısını gerçekleştirdik. Genel Sekreterimiz İsmet Büyükataman’ın da  katıldığı toplantımızda, İnegöl’ün il olması konusunda isteklerini dile getirdiler ve muhakkak İnegöl il olmalı dediler. Biz biliyoruz ki MHP Genel Merkezi bir şey söylüyorsa, muhakkak olacaktır. İnegöl il olduğu zaman her şey daha güzel olacak. Bütçesi artacak ve gereken hizmeti alacaktır. Buda Allah’ın izniyle MHP’nin iktidarıyla, MHP’nin Belediyesinde olacaktır. Amacımız kimseyi eleştirmek değildir. Amacımız Büyük Türkiye’yi kurmak yolunda İnegöl’ü, İnegöl’ e yakışır şekilde büyümesini sağlamaktır. Allah’a şükürler olsun ki çok bereketli topraklarda yaşıyoruz. Ve bu topraklara hak ettiği değeri verirsek, bize hasat zamanı gereken mahsulü verecekti” dedi.






 

Konuşmalarını ittifak üzerine sorulan bir soru ile sürdüren Bedir, İttifakın tüm Türkiye üzerinde oynanan oyunlara ve kurulmaya çalışılan kirli pazarlıklara cevap olduğunu ve bu ittifakın tüm art niyetli güruhların sonunu getirdiğini söyledi. Hayati Bedir, Cumhurbaşkanlığı sistemi ile Türkiye’nin önünün açılacağını, 2023 vizyonuna katkı sağlayacağını ve geleceğin halkın dualarıyla Türk Milletinin olacağını dile getirdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş