İNEGÖL İLE İLGİLİ AÇIKLAMADA BULUNDU

Amerika’da eğitim gören İnegöllü Hukukçu Betül Serbest (24), Chicago Kent College Of Law üniversitesini 1.’lik ile bitirmişti. İnegöl’de bir çok hemşerisinin kendisini tebrik ettiğini belirten Serbest, açıklamalarda bulunarak Alanyurt ilkokulunda tüm hocalarıma buradan sizin aracılınızla teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum. Beni okula, okumaya, hayata alıştırdıkları için minnettarım” dedi.

Yayınlama: 23.05.2019
877
A+
A-

İnegöl’de doğan ve 9 yaşına kadar da ilçemizde eğitim gören Betül Serbest (24), Chicago Kent College Of Law üniversitesini 1.’lik ile bitirmesinin ardından İnegöl gündemine oturmuştu.

 

İnegöl’de kendisine gösterilen teveccühten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Serbest, “Öncelikle İnegöl haklinin göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Herkese tek tek teşekkürlerimi iletiyorum. Bu başarımda İnegöl’ün payı büyük. Alanyurt’ta dünyaya geldim. 9 Yaşına kadar orada yaşadım. İlk arkadaşlıklarım, dostluklarım, aile örflerimiz, adetlerimizi İnegöl’de öğrendim. Ailemin çoğu hala İnegöl’de bulunmaktadır. ilk eğitimi aldığım Alanyurt  ilkokulunda tüm hocalarıma buradan sizin aracılınızla teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum. Beni okula, okumaya, hayata alıştırdıkları için minnettarım” ifadelerini kullandı.






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş