İnegöl Kaymakamı Görücü, “Provakatif eylem değil”

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü bugün ilçe merkezinde bulunan bir camide meydana gelen olayın terör yada provakatif bir eylem olmadığını belirterek, yaşı küçük 2 çocuğun yaptığını bildirdi.

Yayınlama: 10.08.2020
1.154
A+
A-

Bursa’nın İnegöl İlçesi’ne bağlı merkez Erturğulgazi Mahallesi’nde bulunan Üçevler Cami’nde bugün meydana gelen olayda cami içinde bulunan ses sitemine ile dini kitaplara zarar verilmişti.

 

Polis ekipleri tarafından yapılan güvenlik kamerası incelemelerinde olayı gerçekleştiren şahısların 3 ila 4 yaşlarında 2 çocuk olduğu tespit edildi.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, “İlçemiz Ertuğrulgazi Mahalleside bulunan  Üçevler camimizde bugün cami içerisinde ki ses sisteminin bozulduğu ve kitapların dağıtıldığı yönünde emniyet ekiplerimiz ihbar aldı. Ekiplerimiz tarafından olay yerinde yapılan incelemeler neticesinde olayın provakatif bir eylem olmadığı, yaşları 3 ila 4 olan 2 çocuk tarafından yapıldığı güvenlik kamera incelemeleriyle tespit edilmiştir. Konu herhangi bir terör ya da provakatif bir eylem değildir. Çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş