İNEGÖL MİLLİ KALELERİMİZDEN BİRİ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret eden AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Nisan ayında yapılacak referandumun son 300 yılın en önemli anı olduğunu vurguladı. Ecertaş, sandıkta İnegöl’den beklentilerinin yüksek olduğunu da belirterek “İnegöl bizim yerli ve milli kalelerimizden biri” dedi.

Yayınlama: 30.01.2017
1.516
A+
A-

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, referandum sürecine start verilmesinin ardından ilk ilçe ziyaretini memleketi İnegöl’e gerçekleştirdi. Ecertaş, Cuma akşamı AK Parti İlçe Teşkilatının organize ettiği program için geldiği İnegöl’de, program öncesi Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı da makamında ziyaret etti. Beraberindeki MKYK üyeleri ile birlikte Aktaş’ı ziyaret eden Ecertaş’a; AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Semih Şeherli ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

 

İLK İLÇE ZİYARETİ İNEGÖL’E






Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret sırasında Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş’a İnegöl hakkında bilgiler verdi. Ecertaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de belirten Aktaş, “AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanımız Melih Ecertaş ve MKYK üyelerimizi ağırlıyoruz. Referandum sürecinin ilk ilçe ziyaretini İnegöl’e gerçekleştirdiler. Parti organizasyonu ile yapılacak program öncesi bizleri de ziyaret ederek teveccüh gösterdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ise il ziyaretlerini tamamladıklarını anımsatarak “Şimdi ilçe ziyaretlerimize başlıyoruz. Referandum süresince ilçe ziyaretlerimiz olacak. Çünkü bu süreçte amacımız doğrudan kapı kapı dolaşmak. Bir sürü projemiz var, çalışma şeklimiz var. İlçe ziyaretlerinin ilkini de kendi ilçemize, memleketimize ayıralım istedik. MKYK üyelerimizle birlikte buradayız. Onlarla beraber olarak da ilk ilçe ziyaretimiz. Bundan sonra da herkes birkaç kişilik gruplarla kendi ziyaretlerini yapıyor olacak” diye konuştu.

 

“İNEGÖL YERLİ VE MİLLİ KALELERİMİZDEN BİRİ”

“İnegöl bizim yerli ve milli kalelerimizden biri” diyerek konuşmasını sürdüren Ecertaş, şöyle devam etti: “Biz artık Milliyetçi Hareket Partisi deyince farklı bir parti olarak algılamıyoruz. Türkiye’de yerli duruşun, milli duruşun, vatan sevdalılarının, gönüllülerin bir kenti. İnegöl’de buna belki yüzde 90’lık bir katkısıyla önemli bir şehir. Belediye meclisimizin yapısı da o şekilde. İnegöl eskilerden Milli Görüşün de çok temel kentlerindendi, Adalet Partisi’nin de temel kentlerinden bir tanesiydi. Şimdi de aynı cenahın partisi olan AK Parti hem Milli Görüşün hem Adalet Partisi’nin hemhal olduğu bir parti sayılabilir. İnşallah bundan sonra hep beraber milliyetçi kardeşlerimizle de siyaset yapmaya, güzel günlerle devam edeceğiz.”

 

“SON 300 YILIN EN ÖNEMLİ ANINI YAŞAYACAĞIZ”

Melih Ecertaş, anayasa referandumunun son 300 yılın en önemli anı olacağına vurgu yaparak “Anayasa referandum sürecinde 60 gün boyunca Türkiye’de kapı kapı gezeceğiz. Son 300 yılın en önemli anını yaşayacağız referandumda. İnşallah güçlü bir evet yüzdesiyle tüm dünyaya da bir mesaj olacak” açıklamalarında bulundu.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ziyaret sonunda Melih Ecertaş’a hediye takdiminde de bulundu. Ziyaret Belediye önünde çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

 

KURUM BÜLTENİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş