İnegöl mobilya sektörü 2023 yılında ihracatta büyük başarıya imza attı

Yayınlama: 03.05.2024
70
A+
A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Başkanı Bahri Sinan Yazaroğlu, geçtiğimiz hafta İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası tarafından açıklanan 2023 yılı dış ticaret rakamlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yazaroğlu, küresel ölçekte durgun bir dönem olan 2023’te İnegöl ihracatçılarının sergilediği performansı takdirle karşıladı.

İnegöl’ün 2023 yılında gerçekleştirdiği 1,48 milyar dolarlık ihracatta, 166 milyon dolarlık payıyla dikkat çeken mobilya sektörü, 65 sektör kurulu üyesiyle 162,6 milyon dolarlık dış ticaret fazlası elde etti. Yazaroğlu, bu başarıya imza atan üyeleri tebrik ederken, şehre değer katan tüm üreticilere teşekkür etti.

MÜSİAD İnegöl Şubesi olarak ihracat rakamlarını artırmak ve yeni hedef pazarlar bulmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Yazaroğlu, şehre bıraktıkları kalıcı eserler ve sektöre sundukları hizmetlerin yanı sıra vizyon projelerine de devam ettiklerini vurguladı. Üyelerin vizyoner katkılarıyla çalışmalarının aralıksız devam edeceğini ifade eden Yazaroğlu, başarıların devamını diledi.






HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş